Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning
Technology Masters
AI & Machine Learning

Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning

  • 45.000,00 SEK
Haka på denna våg och accelerera din karriär med detta hyllade AI- och maskininlärningsprogram. Programmet erbjuder en grundlig blandning av teori, projekt och omfattande praktisk träning samtidigt som det utnyttjar Caltechs akademiska excellens. Ännu viktigare är att du inte bara lär dig om de teoretiska grunderna för AI och ML, utan också får praktisk kunskap för att snabbt och framgångsrikt tillämpa dessa verktyg och tekniker på nya problem. Detta program är en kombination av självgående onlinevideor, live virtuella klasser, praktiska projekt, labbar och mästarklasser. Mentorssessioner kommer att ge dig en högengagerande lärandeupplevelse och verkliga tillämpningar, vilket hjälper dig att bemästra väsentliga AI- och ML-färdigheter. Programmet täcker väsentliga matematiska och statistiska koncept, samt Python-programmering, maskininlärning, djupinlärning, generativ AI, prompt engineering, förklarbar AI, ChatGPT, datorseende, bearbetning av naturligt språk och mer.
Artificiell Intelligens (AI) Engineer - Master program
Technology Masters
AI & Machine Learning

Artificiell Intelligens (AI) Engineer - Master program

  • 14.500,00 SEK
AI Engineer Master’s Program, i samarbete med IBM, omfattar de avgörande färdigheterna du behöver för en framgångsrik karriär inom artificiell intelligens (AI). När du påbörjar detta program inom AI kommer du att behärska koncepten inom maskininlärning och djupinlärning, samt det internationellt erkända programmeringsspråket Python som krävs för att utmärka sig inom AI. Du kommer också att lära dig att designa intelligenta modeller och avancerade artificiella neuronnät, samt att använda prediktiv analys för att lösa problem i realtid och ta din karriär inom AI till nästa nivå
Artificiell Intelligens (AI) - eLearning
AI & Machine Learning

Artificiell Intelligens (AI) - eLearning

  • 6 hours
  • 4.900,00 SEK
Förvärva en förståelse för AI-koncept, arbetsflöden och prestandamått! Artificiell intelligens (AI) är den intelligens som demonstreras av maskiner, vilket möjliggör för dem att lära sig från erfarenheter och utföra uppgifter som liknar de mänskliga. De flesta moderna exempel på AI förlitar sig på djupinlärning och bearbetning av naturligt språk, och dessa teknologier tillåter datorer att hantera stora datamängder och upptäcka mönster inom den datan för att slutföra specifika uppgifter och aktiviteter. Artificiell intelligens bidrar till att driva organisationer framåt över ett brett spektrum av branscher. Den leder till mer välinformerade affärsbeslut, hjälper företag att skapa innovativa nya produkter och tjänster, och möjliggör att företag når viktiga prestandamål.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!