FAQ

Expand allClose all

Rabatt för grupp bokningar

Vi satsar alltid på kundnöjdhet så kontakta oss gärna för att få ett bra erbjudanden vid gruppbokningar för våra öppna kurser.

Mark as helpful. 1

Hur gör man en kursbokning?

Du kan anmäla dig till en av våra kurser genom att fylla i bokningsformuläret under varje kurstillfälle som visas under Kurskalendern på hemsidan, eller genom att maila till info@addingvalue.se

Mark as helpful. 0

Hur sker kursbetalningen?

Betalning sker via fakturering när du har kommit i kontakt med en AVC medarbetare i samband med kursbokning.

Mark as helpful. 0

Intresserad av in-house kurser?

AVC anordnar båda standardiserade oppna kurser och skräddarsydda kurser hos kunden. Vi är experter på anpassade kursprogram för företag och organisationer. Vänligen kontakta oss för att gå vidare med en in-house utbildnings förfråga med en av våra konsulter. En in-house kurs är mer kostnadseffektiv om ni funderar på att träna en grupp anställda samtidigt som man fokuserar på de ämnen ni har mest behov av. För en gratis offert för våra in-house utbildningar, vänligen kontakta oss via mail på info@addingvalue.se eller ring oss på 08- 662 15 89.

Mark as helpful. 0

Vilka städer erbjuder ni kurser och på vilka språk?

Vi erbjuder utbildningar i:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Dusseldorf, Warsaw och Amsterdam.
På följande språk: Svenska, Engelska, Norska, Danska, Tyska, Polska, Holländska och Italienska.

Mark as helpful. 0

Nyfiken på antalet personer per kurs?

Vi brukar begränsa antal deltagare till 8 personer då vi tror på att ju färre man är desto högre kvalitet på utbildningen. Vi vill att kursledaren kan fokusera sig på var och en av deltagarna och uppmuntra till öppen dialog och interaktion under kursensgång.

Mark as helpful. 0

Rekrytering AVR

Förutom utbildningar och konsult- tjänster erbjuder vi även rekryterings- tjänster åt våra kunder. Behöver ni rekrytera personal? Vi kan hjälpa er. Vi har en unik och beprövad rekryterings och executive search metod, men vi skräddarsyr våra tjänster för att passa era individuella behov.

Mark as helpful. 0

Konsulttjänster

AVC erbjuder rådgivning och mentorskap genom våra kunniga och erfarna konsulter vilka är alla certifierade i projektledningsmetoden PRINCE2®. Våra konsulter kan hjälpa dig att förbättra er egen eller er organisations förmåga att leda projekt och medarbetare. Vi fokuserar mest på ledarskap, projektledning, kommunikation och affärsutveckling. Kontakta oss om du vill veta mer.

Mark as helpful. 0

Förkunskapskrav

Det är önskvärt men inte nödvändigt att deltagarna har viss erfarenhet av att arbeta med IT-tjänster. I god tid innan kursstart mottar deltagarna kursförberedande material som de förväntas att ha läst vid kursstarten.

Mark as helpful. 0

Cancellation policy