ITIL® Expert Program: Capability Kurser

KursNärVar
ITIL® Expert Program: Capability Kurser2014-02-19 / 2014-02-10Stadshuset, StockholmAnmälan

Det finns inga planerade kurstillfällen tillgängliga för denna kurs.

Kontakta oss för mer information.

Boka nästa kurstillfälle

I samarbete med ICONS erbjuder Adding Value Consulting utbildning ITIL® Capability.

Har du redan gått grundkursen i ITIL® är en fördjupningskurs ditt nästa steg. Du kan välja online-självstudier för dig som har en ITIL® Foundation certifiering och snabbt vill uppnå ITIL® Expert certifiering.
Kursen förbereder dig på att bli godkänd på samtliga prov för ITIL® Capability och Managing Across the Lifecycle. Kursledarna som kommer att ge dig stöd är certifierade experter från vår samarbetspartner ICONS.
ITIL® Expert Program Capability samlar alla kurser som erbjuder fördjupning inom de fyra livscykelfaserna inom ITIL® v3. Jämför med ITIL® Capability som fördjupar kunskapen på process- och rollnivå.
Det finns fyra Capability moduler:

  • Service Offerings and Agreements (SOA)
  • Planning, Protection & Optimization (PPO)
  • Release, Control and Validation (RCV)
  • Operational Support and Analysis (OSA)

Deltagarna får lära sig om de principer och huvud begrepp i Capability ansats till IT Service Management på ledningsnivå, enligt ITIL® Capability strategi. Det inkluderar fokus på förvaltning och kontrolldelar av Capability och de processer som är förknippade med alla Lifecycle -moduler, inklusive Service Offerings and Agreements (SOA), Planning Protection & Optimization (PPO), Release Control and Validation (RCV), Operational Support and Analysis (OSA).

Kursen MALC, Managing Across the Lifecycle, börjar efter att alla Capability-kurser och prov är avslutade och godkända.
Det är en blandning av online självstudier och intensiv klassrumsundervisning. Kursmaterialet från ICONS är engagerande scenario med fokus på kärndiscipliner och ITIL-metodikens bästa praxis.

Vem har nytta av ITIL® Expert Program: Capability?

Kursen ger vägledning i hur man tillämpar ITSM i en organisation, processernas relationer, roller och ansvar. Den passar IT-chefer, Processledning, ITSM tillämpningsteam, konsulter, intressenter och alla inblandade i ITSM-projekt.