ITIL® Självstudie – E-Learning

KursNärVar
ITIL® Självstudie – E-Learning / , StockholmAnmälan

Det finns inga planerade kurstillfällen tillgängliga för denna kurs.

Kontakta oss för mer information.

Ladda ner kursbeskrivning Boka nästa kurstillfälle

Funderar du på att certifiera dig i ITIL® Foundation men har svårt att få tiden att räcka till? Då behöver du inte fundera längre. Med vår ackrediterade ITIL® E-Learning kan du studera var du vill och när det passar dig allra bäst. ITIL® Självstudier E-learning är en ackrediterad ITIL® Foundation E-Learning-modul.

Provpaket

• Fullt stöd från 30 experter inom branschen
• On-line provsimulator
• ITIL® Foundation prov. Deltagarna får en examen-voucher och kan välja datum för examen på våra ackrediterade examenscentrum
• ITIL® Process Graf

Kursen ger en inblick i ITIL® Foundation. Den är skriven av våra egna duktiga föreläsare som alla har personliga erfarenheter av att praktiskt tillämpa Service Management. Individuell support ingår och dina kunskaper testar du i vår egen internetbaserade provsimulator.
Vi har 30 ITIL® experter som är redo att prata med dig via e-post. När testerna är avslutade och godkända blir du erbjuden att komma till hos oss på Adding Value Consulting för att göra din certifiering. Vi rekommenderar att du lägger 8-10 timmar på ITIL® Foundation E-Learning inklusive alla övningar. För dig som önskar skriva ITIL® Foundation-provet är rekommendationen 21 timmars studier, inklusive ytterligare läsning och förberedelse inför provet.

ITIL® E-learning och ITIL® Intermediate är ett samarbete mellan Adding Value Consulting och ITpreneurs, APM-Group ackrediterat företag.

Ansök här: