Ny certifiering tillgänglig: ITIL Practitioner!

En till nyhet för i år från AXELOS, utöver nya PRINCE2 Agile är nu ITIL Practitioner nivån!

ITIL är en världskänd standard som beskriver hur IT-resurser bör organiseras och anpassas för att tillgodose behoven hos företag.
Mer än två miljoner människor är idag ITIL certifierade i över 180 länder. Peter Hepworth, AXELOS VD, meddelade nyligen på itSMF konferens i Singapore om att en ITIL Practitioner certifiering är på gång. Practitioner nivån kommer att fokusera på att skräddarsy och tillämpa ITIL i organisationer. Den kommer att ge praktisk vägledning för ”Continual Service Improvement”, genom att använda sig av teknik och av olika filosofier och metoder. ITIL är avsedd att förbli ett stöd för att förbättra organisationens resultat och den nya Practitioner såsom de övriga redan existerande nivåerna kommer att utövas i samband med andra bästa praxis metoder.

Practitioner kurs och prov är fortfarande under utveckling och beräkans bli klar till slutet av 2015.
Provets upplägg kommer att bli lik övriga Bästa Praxis Practitioner kurser, där en fallstudie presenteras tillsammans med en rad flersvarsfrågor.

AVC har äran att tillhandahålla ITIL Practitioner kurser mot Q4 2015. Vi kommer att uppdatera er på de senaste nyheterna så fort AXELOS avslöjar ytterligare information.

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt på info@addingvalue.se

e