Applying Professional Scrum™ (APS) - Klassrum (Inkluderar examination)

18.500,00 SEK

 • 2 days
Klassrum
Live Virtuellt Klassrum
På plats / Inom företaget
Välj din startdatum

Att tillämpa Professional Scrum™ (APS)" är en praktisk kurs som ger grundläggande kunskaper som krävs för att arbeta med Scrum på ett mycket praktiskt sätt. Kursen är en kombination av undervisning och teamövningar. "Att tillämpa Professional Scrum" är en utmärkt kurs för organisationer, team och alla som vill få erfarenhet av att använda Scrum.

Kursöversikt

Allt du behöver veta om denna 2-dagarskurs.

Kursen ger också de grundläggande Scrum-färdigheterna som behövs för de som vill fortsätta sin utbildning med rollfokuserade (Scrum Master, Produktägare, Utvecklare, Ledare) utbildningskurser. Oavsett om du börjar med ditt första Scrum-arbete eller fräschar upp dina kunskaper, ger denna kurs deltagarna möjlighet och vägledning att börja använda Scrum omedelbart efter kursen.

I denna 2-dagarskurs lär sig deltagarna att tillämpa Professionell Scrum. Kursen erbjuder en aktiv inlärningsmiljö där deltagarna kan delta i diskussioner, gruppbaserade övningar och individuell reflektion.

Deltagarna bör läsa Scrum-guiden innan kursen. Scrum-guiden finns tillgänglig för nedladdning på scrumguides.org

Om tränaren

Vår tränare är en professionell Scrum Trainer och Scaled Agile Program Consultant. Han har medförfattat den officiella förbättrade översättningen av det Agila manifestet till polska. Han har också en examen i projektledning från Ekonomihögskolan. Sedan 2010 har vår tränare hjälpt ambitiösa organisationer att bli mer smidiga och agila. Han fokuserar på att utbilda människor och tillämpar tjänande ledarskap, vilket innebär att han istället för att ha makt över människor, bemyndigar dem att utvecklas professionellt och leder dem mot deras bästa prestation både individuellt och som ett team. I sitt arbete fokuserar vår tränare på värden och principer för lean och agile.

Vi fäster stor vikt vid att skapa en positiv inlärningsmiljö för dig.

Vi bryr oss verkligen om detaljerna. Positiva och effektiva lärmiljöer är avgörande för våra deltagares framgång i förberedelserna inför er examen. Vi strävar efter att skapa bekväma inlärningsförhållanden som optimerar deltagarnas förmåga att lära sig:

 • Klimat av säkerhet och öppna autentiska samtal
 • Modern onlineutbildningsplattform, lektioner hålls live av kvalificerade instruktörer
 • Utbildad, certifierad och erfaren grupp av instruktörer
 • Välstrukturerade och övertygande system som leder till höga provresultat
 • Förtäring och arbetslunch under utbildningen
 • Licensierat utbildningsmaterial och många interaktiva övningar online

Kurstidslinje

Hero
 1. Introduktion till Scrum

  Lektion 01

 2. Agilitet som ett nytt arbetssätt

  Lektion 02

 3. Utforska Scrum-ramverket

  Lektion 03

 4. Planering och prognostisering med Scrum

  Lektion 04

 5. Komma igång med Scrum

  Lektion 05

Lärandemål

Under denna kurs kommer du att lära dig hur man:

Agilt tankesätt

Utveckla ett agilt tankesätt genom att fokusera på professionalitet, experiment och resultat.

Användning av Scrum

Utveckla en förståelse för hur det är att använda Scrum och om det passar för ditt team. Tillämpa grunderna i Scrum på rätt sätt

Scrum-lag

Bli en bra medlem i Scrum-teamet. Lämna klassen med sätt att identifiera vanliga fallgropar och hur man undviker dem. Använd verktyg för att hjälpa dig identifiera de första stegen i att tillämpa Professionell Scrum med ditt team.

Förberedelse inför tentamen

Förbered dig för Professional Scrum Master I (PSM I)-bedömningen för att erhålla det internationella certifikatet utfärdat av Scrum.org™.

Nyckelfunktioner

Klassrum

2-dagars ackrediterad kurs med en professionell Scrum-tränare

Material

Licensierat kursmaterial från Scrum.org™, utbildningsbilder i pdf-format.

Övning

Deltagande i unika övningar och arbetsbok

Examen

Professionell Scrum Master I (PSM I) bedömning. - Provets språk: Engelska - Format: Flera valfrågor - Provets genomförande: online - Tillgång: Kandidater kan få tillgång till provet inom Scrum.org™ plattformen efter att ha slutfört kursen - Antal frågor: 80 - Godkänd poäng: 85 - Varaktighet: En timme (60 minuter) - Öppen/stängd bok: Stängd bok

Gratis andra försök

Professionell Scrum Master I (PSM I) bedömning för gratis andra försök.

Hero

Vem bör anmäla sig till denna kurs?

Denna kurs passar för yrkesverksamma som ingår i ett team som för närvarande använder Scrum, men som önskar en repetition för att maximera sitt utnyttjande av Scrum. Den kan också vara lämplig för dem som inte direkt använder Scrum men som vill lära sig hur man samarbetar med kollegor som gör det

Scrum Master/Mästare

Teamledare

Mjukvaruingenjörer

Produktchefer

Projektledare

Starta kursen nu

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;