Learning Packages

Välkommen till våra Learning Packages! Vi är glada att kunna erbjuda dig ett urval av kurser som är samlade för att möjligöra och generera maximalt värde med olika fördelar. Våra paket är utformade med din inlärningsresa i åtanke, och kombinerar två eller flera kurser som kompletterar varandra perfekt.

Oavsett om du vill fördjupa dig i ett specifikt ämne eller bredda din kompetens inom olika områden, erbjuder våra learning packages den perfekta lösningen. Genom att välja ett av våra paket sparar du inte bara pengar utan öppnar också upp för ny kunskap som är anpassad efter dina intressen och önskemål. Utforska vårt utbud av paket här!

PMI-ACP® & PMI-PMP® Examensförberedelse - eLearning

7.900,00 SEK

Förbättra din karriär inom projektledning med vårt kombinerade eLearning-kurspaket. PMI-ACP® (Agile Certified Practitioner) kursen ger djupgående kunskap om Agila principer och metoder, vilket förbättrar din förmåga att effektivt hantera Agila projekt. PMI-PMP® (Project Management Professional) Examensförberedelsekursen erbjuder noggrann förberedelse för PMP®-certifieringen, och täcker väsentliga koncept och metodologier inom projektledning. Tillsammans rustar dessa kurser dig med en mångsidig kompetens för att utmärka dig inom både traditionell och Agil projektledning, och säkerställer att du är väl förberedd för branschigenkända certifieringar och en framgångsrik karriär. Officiell examen är endast tillgänglig för PMI-ACP

AXELOS® ProPath Project Expert Pack - eLearning (inklusive examination)

45.000,00 SEK

Bemästra konsten att hantera projekt, program och risker med vårt omfattande eLearning-paket. PRINCE2 erbjuder gedigna metoder för framgångsrik projektledning. MSP (Managing Successful Program) erbjuder avancerade strategier för programledningsexcellens. MoR (Management of Risk) Foundation & Practitioner-kursen ger dig nödvändiga färdigheter för att identifiera, bedöma och hantera risker. Denna integrerade utbildningssvit ger dig kunskapen och behörigheterna för att effektivt hantera projekt och program samtidigt som du minimerar risker, vilket säkerställer organisatorisk framgång och motståndskraft. Officiell examen ingår för alla kurser.

ITIL4 Foundation & PRINCE2 7:e upplagan Foundation - eLearning (inkluderar prov)

14.498,00 SEK

Förbättra dina kunskaper inom IT-tjänstehantering och projektledning med vårt omfattande eLearning-paket. ITIL4 Foundation-kursen ger en grundlig förståelse för bästa praxis inom IT-tjänstehantering, medan PRINCE2 7th Edition Foundation-kursen utrustar dig med nödvändiga projektledningsmetodiker. Detta dubbla certifieringsprogram erbjuder flexibiliteten med online-lärande, vilket möjliggör för dig att skaffa kritiska kompetenser inom både ITIL och PRINCE2, vilket driver effektivitet och framgång i dina IT-projekt och tjänster. Officiell examen ingår för båda kurserna!

Leading SAFe®6 - Classroom & Scrum Master Certified (SMC™) - eLearning (inkluderar examination)

21.500,00 SEK

Höj din Agila expertis med vår dubbelformatsutbildning, som kombinerar den interaktiva, djupgående Leading SAFe® 6-klassrumsupplevelsen med det flexibla, självgående Scrum Master Certified (SMC™) elearning. Förvärva praktiska ledarskapsfärdigheter för att effektivt skala upp Agile i din organisation med SAFe®, och bemästra det väsentliga Scrum-ramverket och praxis genom SMC™-certifieringen. Denna kraftfulla kombination säkerställer att du är välutrustad för att leda och genomföra Agila transformationer, främja en kultur av kontinuerlig förbättring och hög prestanda. Officiell examen ingår för båda kurserna!

ISO/IEC 27001 Package: Foundation & Auditor - eLearning (inklusive examination)

14.500,00 SEK

ISO/IEC 27001 (ISO 27001) är en internationell standard för säkert inom informationshantering. Den erbjuder en modell för att etablera, implementera, underhålla och kontinuerligt förbättra ett riskbaserat system för Information Security Management System (ISMS). Standarden utgör grunden för effektiv hantering av känslig, konfidentiell information och tillämpning av kontroller för informationssäkerhet. Officiell examen ingår för alla kurser.

DevOps Package: DevOps Foundation (DOFD)® & DevOps Leader (DOL) ® - eLearning (inklusive examination)

14.500,00 SEK

DevOps har uvecklats till en viktig och bred, kulturell och professionell rörelse för att optimera utvecklings- och driftspraxis. I organisationer som är tyngda av ineffektiva, isolerade projektteam kan DevOps erbjuda otroliga förbättringar i produktivitet, samarbete, tillförlitlighet, hastighet return on investment (ROI). Att studera detta tillvägagångssätt är också ett fantastiskt sätt för personal inom utveckling, drift, testning, kvalitetssäkring (QA) och IT-ledning att bli högt eftertraktade DevOps-ingenjörer. Påbörja din DevOps-certifieringsträning idag! Officiell examen ingår för alla kurser.

SCRUM PACKAGE: Scrum Master Certified (SMC™) & Scrum Product Owner (SPOC™) - eLearning (inklusive examination)

12.500,00 SEK

Scrum är det mest populära ramverket för Agile. Det är en adaptiv, iterativ, snabb, flexibel och effektiv metodik utformad för att leverera betydande värde både snabbt och genom hela projekt. Detta paket kombinerar två viktiga kurser som kommer att utveckla dig till en riktig Scrum Master! Officiell tentamen ingår för alla kurser.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!