ISTQB Software Testing Foundation v4.0 (2023) - Live virtuellt klassrum (inkluderar examination)
Quality Management
Software & Cloud

ISTQB Software Testing Foundation v4.0 (2023) - Live virtuellt klassrum (inkluderar examination)

  • 24 hours
  • 19.500,00 SEK
ISTQB® CTFL-certifieringen förmedlar väsentlig testkunskap med praktisk tillämpning. Läroplanen omfattar globala testtermer och koncept som är relevanta för olika mjukvarumetoder såsom Vattenfall, Agile och DevOps. Denna intensiva, tre dagar långa lärarledda kurs inkluderar förberedelser för examen, repetition och examination några dagar senare. Kursen är fullt ackrediterad av UKITB på uppdrag av ISTQB och har erhållit SFIAplus nivå 3-betyg från BCS. ISTQB Foundation Level-certifieringen är den mest efterfrågade certifieringen bland arbetsgivare. ISTQB® Certified Tester Foundation Level (CTFL)-certifieringen utgör grundstenen i grundläggande testkunskaper som kan tillämpas i verkliga scenarier. Läroplanen erbjuder en omfattande förståelse för den terminologi och de koncept som används inom testdomänen på global nivå, vilket gör den relevant för alla mjukvaruleveransmetoder och praxis, inklusive Vattenfall, Agile, DevOps och kontinuerlig leverans. CTFL-certifieringen erkänns som en förutsättning för alla andra ISTQB®-certifieringar där Foundation Level krävs.
ISTQB Foundation - eLearning för programvarutestning (Inkluderar examination)
Quality Management

ISTQB Foundation - eLearning för programvarutestning (Inkluderar examination)

  • 21 hours
  • 8.500,00 SEK
Denna grundkurs i programvarutestning har utformats för att förbereda deltagarna inför certifieringstestet på grundnivå. Denna grundläggande kvalifikation är lämplig för alla som vill ha mer än en grundläggande förståelse för koncepten inom programvarutestning och tar ungefär 21 timmar att slutföra. Grundkursen i programvarutestning förklarar grunderna i testning. BCS ackrediterar denna kurs och den behandlar ISTQB:s grundläggande läroplan från 2018. Denna onlineutbildning tar ungefär 21 timmar att slutföra.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!