Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning
Technology Masters
AI & Machine Learning

Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning

 • 45.000,00 SEK
Haka på denna våg och accelerera din karriär med detta hyllade AI- och maskininlärningsprogram. Programmet erbjuder en grundlig blandning av teori, projekt och omfattande praktisk träning samtidigt som det utnyttjar Caltechs akademiska excellens. Ännu viktigare är att du inte bara lär dig om de teoretiska grunderna för AI och ML, utan också får praktisk kunskap för att snabbt och framgångsrikt tillämpa dessa verktyg och tekniker på nya problem. Detta program är en kombination av självgående onlinevideor, live virtuella klasser, praktiska projekt, labbar och mästarklasser. Mentorssessioner kommer att ge dig en högengagerande lärandeupplevelse och verkliga tillämpningar, vilket hjälper dig att bemästra väsentliga AI- och ML-färdigheter. Programmet täcker väsentliga matematiska och statistiska koncept, samt Python-programmering, maskininlärning, djupinlärning, generativ AI, prompt engineering, förklarbar AI, ChatGPT, datorseende, bearbetning av naturligt språk och mer.
PMI PMP® Plus masterprogram - eLearning
Management Masters
Project, Programme & Portfolio Management

PMI PMP® Plus masterprogram - eLearning

 • 18.500,00 SEK
Detta PMP® Plus-masterprogram hjälper dig att utveckla de nyckelfärdigheter som krävs för att bli en projektledare, samtidigt som du tjänar 60+ Professional Development Units (PDUs) för att hålla din certifiering från Project Management Institute aktiv. Programmet hjälper dig också att utveckla ytterligare färdigheter för en allsidig förståelse.
Digital Marketing Specialist (Marknadsföring) - Masterprogram
Marketing & SEO

Digital Marketing Specialist (Marknadsföring) - Masterprogram

 • 14.500,00 SEK
Digital Marketing Specialist Masters Program är utformat för att omvandla dig till en digital kraft med djupgående expertis inom varje gren av online marknadsföring. Utbildningen är strukturerad kring en beprövad inlärningsväg föreslagen av ledande seniora branschledare. Praktiskt lärande med liveprojekt och simuleringsexaminer kompletterar kursinnehållet som omfattar världsklassig SEO, PPC, sociala medier och webbanalys. Du har flexibiliteten att delta i så många av de 35+ live online-ledda klasserna som behövs. Månadsvisa mentorsessioner med internationella nyckelnoterade influencers och ledande experter avrundar lärandet och ger en global dimension till din träning.
Postgraduateprogram i Cloud Computing
Cloud Masters
Software & Cloud

Postgraduateprogram i Cloud Computing

 • 45.000,00 SEK
Molntjänster har blivit den ledande lösningen för organisationer som söker en säker och skalbar IT-infrastruktur. Trenden mot molnadoptering har lett till en ökad efterfrågan på kvalificerade yrkespersoner som kan designa, implementera och hantera molnlösningar.
ITIL®4 Managing Professional (MP) - Masterprogram eLearning (inkluderar examen)
Management Masters
Project, Programme & Portfolio Management

ITIL®4 Managing Professional (MP) - Masterprogram eLearning (inkluderar examen)

 • 39.900,00 SEK
Detta ITIL® Managing Professional (MP) -masterprogrammet erbjuder en omfattande utbildning om centrala koncept inom tjänste- och teknikhantering. Genom denna utbildning kommer du att lära dig hur man effektivt driver IT-stödda produkter, tjänster och team med framgång.
Masterprogram i Dataanalys
Data Masters
Data Analysis

Masterprogram i Dataanalys

 • 14.500,00 SEK
Detta Data Analyst Master's Program, i samarbete med IBM, kommer att förvandla dig till en expert inom dataanalys. I denna kurs kommer du att få kunskap om de senaste verktygen och teknikerna för analys, metoder för att arbeta med SQL-databaser, programmeringsspråken R och Python, konsten att skapa datavisualiseringar samt tillämpningen av statistik och prediktiv analys inom affärsmiljön.
Cyber Security (Cybersäkerhet) Expert - Masterprogram
Technology Masters
Cyber Security

Cyber Security (Cybersäkerhet) Expert - Masterprogram

 • 140 hours
 • 29.500,00 SEK
Cybersäkerhetsmasterprogrammet erbjuder en omfattande utbildning som kommer att rusta dig med alla nödvändiga färdigheter för att framgångsrikt navigera och excel inom det snabbt växande området av cybersäkerhet. Genom detta framstående program kommer du att förvärva djupgående kunskaper om olika metoder för att skydda infrastrukturer, inklusive säkring av data och information, genomförande av riskanalys och riskminimering, utformning av molnbaserad säkerhet, efterlevnad av regelverk och mycket mer. Det bör noteras att inga specifika förkunskaper krävs för deltagande i detta utbildningsprogram.
Cloud Architect - Masterprogram
Cloud Masters
Software & Cloud

Cloud Architect - Masterprogram

 • 420 hours
 • 18.500,00 SEK
Fördjupa din kompetens inom AWS, Microsoft Azure och Google Cloud Platform från grunden genom AVC:s omfattande Cloud Architect Master's Program. Detta program är utformat för att hjälpa dig behärska de arkitektoniska principerna och tjänsterna hos de ledande molnplattformarna, vilket ger dig förmågan att designa och distribuera högskaliga, felfria applikationer och utveckla färdigheter för att övergå till en roll som AWS-, Azure- och GCP-arkitekt.
DevOps Engineer - Masterprogram
Technology Masters
IT Service & Architecture

DevOps Engineer - Masterprogram

 • 16.500,00 SEK
AVC:s DevOps Engineer Master’s Program kommer att hjälpa dig att uppnå kompetens inom alla aspekter av mjukvaruutveckling (Dev) och teknikdrift (Ops) genom att använda principer för kontinuerlig distribution och övervakning. Du kommer att lära dig implementering av verktyg som Puppet, Nagios, Chef, Docker, Git och Jenkins. Detta DevOps Engineer-program är i linje med läroplanen för Amazon Web Services, och vi är den registrerade utbildningsleverantören för detta program.
Masterprogram i affärsanalys
Data Masters
Data Analysis

Masterprogram i affärsanalys

 • 16.500,00 SEK
Verktyg och tekniker för affärsanalytiker är bland de mest eftertraktade och högst betalda färdigheterna i den digitala ekonomin. Accelerera din karriär med vårt hyllade masterprogram för affärsanalytiker, som erbjuder en perfekt blandning av praktiska färdigheter, med verkliga fallstudier, omfattande praktisk träning och mästarklasser av branschexperter från IBM och EY. Detta masterprogram kombinerar självgående onlinevideor och live virtuella klasser. Mentorssessioner ger en högengagerande lärandeupplevelse och verkliga tillämpningar, vilket hjälper dig att bemästra väsentliga färdigheter inom affärsanalys. Du kommer att få djupgående exponering för koncept inklusive dataanalys, statistik, Agile Scrum-metodik, MS Excel, Tableau, R, Python och SQL-databaser, vilket förbereder dig för en spännande karriär inom affärsanalys. Om EY Learning Solutions: I dagens utmanande affärsmiljö, där organisatorisk transformation och regeländringar är ständiga inslag, är en flexibel och kostnadseffektiv arbetsstyrka avgörande. Högkvalitativ utbildning är ett avgörande element i innovativ talanghantering för att förbättra prestanda och säkerställa att dina team kan möta dagens utmaningar och är rustade för karriärframgång. Vi på EY insåg detta behov och har därför inrättat en dedikerad "Learning Solution"-praxis för att hjälpa företag och yrkesverksamma att hantera nya krav. FAAS Learning Solutions kompletterar EY:s primära tjänsteutbud och tillhandahåller företagsspecifika utbildningslösningar för våra kunder och affärssamhällen i hela Indien, Europa, Mellanöstern och Afrika. Detta görs med hjälp av ett tvärvetenskapligt team av utbildare från hela världen. Som ett globalt integrerat företag förmedlar vi global insikt till våra utbildningsprogram. Alla utbildningsprogram uppdateras regelbundet för att återspegla förändrade trender och riktlinjer. Våra praktiska, relevanta och stimulerande kurser leds av högkompetenta utbildare med förstahandskunskap om ämnesområdet. Vi erkänner att varje kund kommer att ha en annan historia, storlek, plats och sektor; därför kan programmen skräddarsys efter ditt företags specifika behov.
Data Scientist - Masterprogram
Data Masters
Data Analysis

Data Scientist - Masterprogram

 • 14.500,00 SEK
Detta masterprogram i datavetenskap, i samarbete med IBM, syftar till att påskynda din karriär inom datavetenskapen och ger dig en världsledande utbildning samt de färdigheter som krävs för framgång inom detta område. Programmet erbjuder omfattande undervisning i de mest efterfrågade färdigheterna inom datavetenskap och maskininlärning, med praktisk erfarenhet av viktiga verktyg och teknologier såsom Python, R, Tableau och grundläggande koncept inom maskininlärning. Genom att fördjupa dig i dataanalysens nyanser, bemästra maskininlärningstekniker och förvärva robusta programmeringsfärdigheter kommer du att kunna ta din karriär inom datavetenskap till nästa nivå och bli en expert inom området.
Azure DevOps Solution Expert - Masterprogram
Technology Masters
IT Service & Architecture

Azure DevOps Solution Expert - Masterprogram

 • 16.500,00 SEK
DevOps-världen har vuxit enormt, med nya verktyg och plattformar som dyker upp dagligen. Men med nya verktyg följer även ansvaret att effektivt hantera DevOps-processer och nya integrationer. I detta Azure DevOps Solution Expert Masters-programmet kommer du att lära dig att förstå rollen av transformationsplanering, projektval och teamstruktur i DevOps, demonstrera Git-versionkontroll, förstå byggstrategi och dess implementering, integrera Azure Pipelines, övervaka AKS-kluster från Azure Monitor, distribuera en flercontainersapplikation till AKS, konfigurera Azure IaaS och PaaS, sätta upp Azure Service Fabric och mycket mer. Azure DevOps Solution Expert Masters Program kombinerar självgående onlinevideor som lär ut koncept, ramverk och verktyg; live virtuella klasser som ger sammanhang och branschexempel; samt praktiska projekt i slutet av kursen och avslutande större projekt som hjälper dig att tillämpa dina färdigheter i sammanhang och förtydliga dina lärdomar.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!