Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning
Technology Masters
AI & Machine Learning

Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning

  • 45.000,00 SEK
Haka på denna våg och accelerera din karriär med detta hyllade AI- och maskininlärningsprogram. Programmet erbjuder en grundlig blandning av teori, projekt och omfattande praktisk träning samtidigt som det utnyttjar Caltechs akademiska excellens. Ännu viktigare är att du inte bara lär dig om de teoretiska grunderna för AI och ML, utan också får praktisk kunskap för att snabbt och framgångsrikt tillämpa dessa verktyg och tekniker på nya problem. Detta program är en kombination av självgående onlinevideor, live virtuella klasser, praktiska projekt, labbar och mästarklasser. Mentorssessioner kommer att ge dig en högengagerande lärandeupplevelse och verkliga tillämpningar, vilket hjälper dig att bemästra väsentliga AI- och ML-färdigheter. Programmet täcker väsentliga matematiska och statistiska koncept, samt Python-programmering, maskininlärning, djupinlärning, generativ AI, prompt engineering, förklarbar AI, ChatGPT, datorseende, bearbetning av naturligt språk och mer.
AVC Machine Learning Certification - eLearning
AI & Machine Learning

AVC Machine Learning Certification - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Denna onlinekurs presenterar en grundlig översikt av maskininlärningens ämnen, inklusive bearbetning av realtidsdata, utveckling av algoritmer genom övervakat och oövervakat lärande, regression, klassificering samt tidsseriemodellering. Dessutom kommer deltagarna att instrueras i att använda Python för att genomföra dataprognoser.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!