PowerBI Certifiering - eLearning
Data Analysis

PowerBI Certifiering - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Denna Power BI-utbildningskurs kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av Microsofts Power BI, en svit av verktyg som låter dig skapa interaktiva instrumentpaneler för att analysera data och extrahera affärsinsikter. Kursen kommer att hjälpa dig att bemästra utvecklingen av instrumentpaneler från publicerade rapporter, upptäcka större insikter från din data med Quick Insights och lära dig praktiska tillämpningar för Power BI-uppgifter, såsom att samla in och analysera data. Du kommer även att lära dig värdefulla felsökningstips för Power BI.
Big Data Engineer - Masterprogram
Data Masters
Data Analysis

Big Data Engineer - Masterprogram

  • 132 hours
  • 16.500,00 SEK
Detta masterprogram för Big Data-ingenjörer, i samarbete med IBM, erbjuder utbildning i de konkurrenskraftiga färdigheter som krävs för en givande karriär inom dataingenjörsvetenskap. Du kommer att lära dig att behärska Hadoops omfattande datastruktur, utnyttja funktionaliteten hos Apache Spark med Python, förenkla datalinjer med Apache Kafka och använda det öppna databashanteringssystemet MongoDB för att lagra data i stora datamiljöer.
Big Data Hadoop och Spark-utvecklare - eLearning
Data Analysis

Big Data Hadoop och Spark-utvecklare - eLearning

  • 30 hours
  • 4.900,00 SEK
Denna certifieringskurs i Big Data Hadoop är utformad för att ge dig en djupgående kunskap om big data-ramverket med hjälp av Hadoop och Spark. I denna praktiska big data-kurs kommer du att genomföra verkliga, branschbaserade projekt med Simplilearns integrerade labb. Förkunskapskrav - Det rekommenderas att du har kunskaper inom: - Core - Java SQL
MongoDB Developer & Administrator - eLearning
Data Analysis

MongoDB Developer & Administrator - eLearning

  • 32 hours
  • 4.900,00 SEK
Denna kurs kommer att lära dig om datareplikering med MongoDB och ge insikter om installation, uppdatering och underhåll av MongoDB-miljön. Kursen inkluderar också branschbaserade projekt inom e-lärande och telekomdomäner för att ge verkliga exempel och möjligheter att öva dina färdigheter. MongoDB är ett gratis och öppen, plattformsorienterat NoSQL-databasprogram. Genom denna utbildningskurs kan du bli en expertutvecklare genom att förvärva omfattande kunskaper om NoSQL, datamodellering, dataingestion, frågeformulering, skuggning och datareplikering.
Apache Spark and Scala (big data) - eLearning
Data Analysis

Apache Spark and Scala (big data) - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Förbättra din kompetens inom det stora datalandskapet med AVC:s onlineutbildning för Apache Scala och Spark-certifiering. Denna kurs i Spark kommer att hjälpa dig att uppnå viktiga och efterfrågade färdigheter inom Apache Spark och ge dig en konkurrensfördel för en spännande karriär som Spark-utvecklare. Denna certifieringsutbildning för Spark hjälper dig att behärska de grundläggande färdigheterna i det öppna ramverket Apache Spark och programmeringsspråket Scala, inklusive Spark Streaming, Spark SQL, maskininlärningsprogrammering, GraphX-programmering och Shell Scripting för Spark. Du kommer också att få en förståelse för Sparks roll i att övervinna begränsningarna hos MapReduce.
SQL-utbildning - eLearning
Data Analysis

SQL-utbildning - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Bemästra SQL och förbättra dina karriärmöjligheter med Simplilearns kurs i SQL-databaser. Funktionell kunskap om SQL (Structured Query Language), det ledande programmeringsspråket för relationella databashanteringssystem, är mycket efterfrågad och kan skilja dig från mängden på arbetsmarknaden. Denna SQL-certifieringskurs ger dig all information du behöver för att framgångsrikt börja arbeta med SQL-databaser och använda databasen i dina applikationer.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!