PMI Disciplined Agile® Scrum Master (DASM) - Klassrum (inklusive examination)

21.500,00 SEK

 • 2 days
Klassrum
På plats / Inom företaget
Välj din startdatum

Disciplined Agile® Scrum Master (DASM) är en tvådagarskurs som hjälper dig att förstå grunderna i agila och lean-metoder som Scrum, Kanban, SAFe® med mer, samt hur man implementerar Disciplined Agiles verktygslåda för att välja rätt arbetssätt (WoW™) baserat på den situation du står inför. Denna certifiering positionerar eleverna för att klara av Disciplined Agile® Scrum Master (DASM)-examinationen. DASM-certifieringen utrustar dig för att framgångsrikt leda agila team, vilket skyddar och förbereder din karriär för framtiden i en värld där agilt har kommit att bli vägen framåt. Disciplined Agile® verktygslådan inkluderar hundratals beprövade metoder, inklusive Scrum, Kanban, SAFe® och även vissa metoder som bygger på förutsägbarhet, och sätter dem i sammanhang. Genom att gå kursen - och bli DASM-certifierad - kommer du att förstå hur du anpassar ditt arbetssätt till den metod som är bäst lämpad för den situation du står inför i din organisation och bransch.

Kurstidslinje

Hero
 1. Allt om Agile

  Lektion 01

 2. Agilt och bortom

  Lektion 02

 3. Att bygga och stödja ett disciplinerat agilt team

  Lektion 03

 4. Välja ditt arbetssätt (WoW)

  Lektion 04

 5. Initiera ditt team: Anpassa en ändamålsenlig WoW

  Lektion 05

 6. Bygga en lösning: Anpassa en ändamålsenlig arbetsmetod

  Lektion 06

 7. Implementering av din lösning: Anpassa en ändamålsenlig arbetsmetod

  Lektion 07

 8. Se till att ditt team förbättras, lyckas och har roligt på kontinuerlig basis

  Lektion 08

 9. Inflytande utanför teamet

  Lektion 09

Lärandemål

Under denna kurs kommer du att lära dig hur man:

Grundläggande

Förstå grunderna i agil och lean och hur du praktiskt kan använda båda metoderna för att skapa värde för dina team. Känn igen när du ska vara motståndskraftig, lista och definiera Lean-principerna.

Disciplinerat Agilt Tankesätt

Uppskatta DA™-tankesättet och dess grundläggande principer, såsom pragmatism, valfrihetens kraft och anpassning till sammanhang. Beskriv vad affärsagilitet är och hur det är kärnan i värdeerbjudandet från Disciplined Agile.

Lag

Lär dig hur du tillämpar verktygslådan för Disciplined Agile för att upptäcka det mest effektiva arbetssättet (WoW) för dig och ditt team i er unika situation. Förklara hur människor organiseras i DA-team. Definiera de primära DA-rollerna och hur var och en är nyckeln till framgången för ett självorganiserande agilt team

Tekniker

Utforska flera agila och lean-tekniker från Scrum, Kanban, SAFe® med flera. Förstå hur du sätter dessa tekniker i praktiken och säkerställer en framgångsrik agil implementering. Välj de mest lämpliga DA-livscyklerna för dina team

Förberedelse inför tentamen

Förbered dig effektivt inför tentamen för att erhålla det internationella certifikatet – DASM-provet

Nyckelfunktioner

2-dagarskurs med en certifierad DASSM-instruktör

Arbetsmetod: Multimedia presentationer, grupparbeten och diskussioner, praktiska workshops, fallstudier och övningstester.

Licensierat kursmaterial

- Kursmaterial: En elektronisk version av materialet för din kurs, som kan ses och kommenteras från en mängd olika plattformar inklusive datorer och iPad/iOS, Android och Windows-surfplattor - Studentresurser: Ytterligare resurser för att hjälpa dig genom kursen - Scrum Essentials: Ett kompletterande dokument som visar hur en agil/Scrum-iteration (en fjäder) planeras och utförs -Möjlighet Ladda ner en gratis e-bok med Välj din WoW

Värdebevis för Disciplined Agile® Scrum Master (DASM) examen

Intyg om avslutad kurs för Disciplined Agile® Scrum Master (DASM)

Erhåll 14 PMI PDUs

Hero

Vem bör anmäla sig till detta program?

Denna kurs passar för någon som är ny inom Agile eller bekant med grunderna i Agile och Lean. Någon som vill lära sig Agile-metodiken, önskar att snabba på sin karriär inom Agile, eller till och med intressenter som interagerar med Agile-projekt i sin verksamhet.

Projektledare

Produktchef

Scrum Master

Senior / Mellanchef

Starta kursen nu

Examen och certifieringsdetaljer

Inga förkunskapskrav. Denna kurs är för personer som är nya inom Agile. Alla kan delta i denna Disciplined Agile-kurs och erhålla DASM-certifieringen.

- Namn: DASM-examen

- Provets språk: Engelska

- Format: flervalsfrågor

- Leverans: Online, icke-övervakat prov, tidsbegränsat

- Åtkomst: DASM-provet administreras via Pearson VUE

- Varaktighet: 120 minuter – 30 minuter för introduktion, handledning och enkät samt upp till 90 minuter för att genomföra provet

- Antal frågor: 50

- Godkänt resultat: För att se ditt provresultat omedelbart efter att du har genomfört provet, kan du göra det från din Pearson Vue Dashboard genom att klicka på ”Visa poängrapporter”. PMI publicerar inte det godkända resultatet för någon av deras DA-certifieringar. Endast GODKÄND eller UNDERKÄND ges

- Kostnad för prov: Det första provförsöket ingår i kursregistreringsavgiften om provet genomförs inom 60 dagar efter avslutad kurs. Du får en behörighetsperiod på 60 dagar för att klara provet. Du kan göra provet upp till tre gånger under behörighetsperioden, eftersom kandidater inte alltid klarar det på första försöket.

- Omtagningspolicy: Det finns en omtagningsavgift på 150,00 dollar för provet. Studenter kan betala denna avgift direkt via sitt my PMI-dashboard. Efter betalning kan du få tillgång till länken för att göra om provet.

- Efter att ha klarat provet kommer du att få din bricka och certifiering

- Certifieringen är giltig i ett år och kan förnyas vid utgången

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;