Praxis Framework™ Foundation - eLearning (Inkluderar examination)

7.500,00 SEK

eLearning

Praxis är ett kostnadsfritt, community-drivet ramverk som kan hjälpa dig och din organisation att förverkliga de avsedda fördelarna med projekt, program och portföljer – till glädje för intressenterna. Praxis Framework kombinerar fyra typer av bästa praxis vägledning; Kunskap, Metod, Kompetens och Förmåga, och är det första ramverket som integrerar projekt, program och portföljer i en enda guide. Genom att täcka hela bredden av vägledning som behövs för effektiv projektledning inom ett enda ramverk – är Praxis det mest effektiva sättet att leverera projekt och program. Praxis Framework Certifieringar bekräftar att du förstår och kan tillämpa ramverket på projekt och program – för att säkerställa att de uppnår optimala resultat. Du skulle behöva ta minst tre separata certifieringar inom projekt- och programhantering för att nå den bredd av vägledning som tillhandahålls av Praxis. Innehållet i dessa certifieringar överlappar ofta - vilket tvingar dig att studera duplicerade teman och terminologier; riskhantering, till exempel, täcks av många certifieringar. Genom att vara heltäckande eliminerar Praxis upprepning genom att täcka alla nyckelområden – och kombinerar värdet av tre introduktionscertifikat i ett.

Kurstidslinje

Hero
 1. Projekt & Program

  Lektion 01

  Karakteristika och sammanhang för ett projekt och ett program samt fördelarna med praktisk projekt- och programhantering.

 2. Praxis-ramverket

  Lektion 02

  Syftet med Praxis Framework, projekt- och programroller, dokument och funktioner, samt deras användning i Praxis processmodeller.

 3. Mål & Aktiviteter

  Lektion 03

  Mål och aktiviteter inom Praxis Frameworks processmodeller och hur de samverkar. Betydelsen och målen med interpersonella färdigheter i projekt- och programmiljöer samt deras erkända modeller.

 4. Provuppgifter

  Examen

  75 enkla flervalsfrågor

  60 minuters varaktighet

  Stängd bok

  50 % godkänd (38 poäng av 75)

Lärandemål

I slutet av denna e-lärningskurs i Praxis Framework Foundation kommer du att kunna:

Ramverket

Leverera projekt och program framgångsrikt genom att använda ett omfattande ramverk.

Behärska verktyg & färdigheter

Agere som en mycket responsiv projekt- eller programchef - kapabel att implementera ramverket vid vilket leveransskede som helst.

Funktioner & Processer

Förstå projekt- och programfunktioner samt de processer och dokumentation som används för att hantera livscykelfaser.

Projektutveckling

Utveckla och underhålla en praktisk infrastruktur för projekt- eller programleverans på en kortare tidsplan.

Anpassa och skräddarsy Praxis

Anpassa och skräddarsy Praxis för din organisation genom att infoga din processmodell, mallar och innehåll i ramverket.

Mästarverktyg & Kunskaper

Förstå likheterna och skillnaderna mellan Praxis och andra framstående guider såsom PRINCE2, MSP och APM Body of Knowledge.

Nyckelfunktioner

31 lektioner

31 lektioner som är videoinspelade av en ackrediterad lärare!

120 åtkomstdagar till plattformen

Nedladdningsbara PDF-dokument

Som innehåller bilder för varje lektion

Övningar & lösningar

1 Officiellt prov

Hero

Vem bör anmäla sig till denna kurs?

Målgrupp:

Denna kurs är perfekt för projekt- eller programledare eller teammedlemmar som önskar bli chefer. Den passar även för individer som är intresserade av en karriär inom projekt- eller programledning och de som strävar efter att erhålla Praxis Framework Practitioner-certifikatet.

Programansvariga

Projektledare

Lagmedlemar

Starta kursen nu

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;