Postgraduateprogram i Cloud Computing
Cloud Masters
Software & Cloud

Postgraduateprogram i Cloud Computing

  • 45.000,00 SEK
Molntjänster har blivit den ledande lösningen för organisationer som söker en säker och skalbar IT-infrastruktur. Trenden mot molnadoptering har lett till en ökad efterfrågan på kvalificerade yrkespersoner som kan designa, implementera och hantera molnlösningar.
Cloud Architect - Masterprogram
Cloud Masters
Software & Cloud

Cloud Architect - Masterprogram

  • 420 hours
  • 18.500,00 SEK
Fördjupa din kompetens inom AWS, Microsoft Azure och Google Cloud Platform från grunden genom AVC:s omfattande Cloud Architect Master's Program. Detta program är utformat för att hjälpa dig behärska de arkitektoniska principerna och tjänsterna hos de ledande molnplattformarna, vilket ger dig förmågan att designa och distribuera högskaliga, felfria applikationer och utveckla färdigheter för att övergå till en roll som AWS-, Azure- och GCP-arkitekt.
Azure Cloud Architect - Magisterprogram
Cloud Masters
Software & Cloud

Azure Cloud Architect - Magisterprogram

  • 200 hours
  • 14.500,00 SEK
AVC:s Azure Cloud Architect Master’s Program kommer att bygga upp din expertis inom Microsoft Azure från grunden. Du kommer att lära dig att bemästra de arkitektoniska principerna och tjänsterna hos Azure; designa och distribuera högskaliga, felfria applikationer; och utveckla färdigheter för att omvandla dig till en Azure molnarkitekt. Detta Azure Cloud Architect Master Program är anpassat efter läroplanen för Microsoft Azure, likaså är Adding Value silvernivå-utbildningsleverantören för detta program.
AWS  Cloud Architect Master’s Program
Cloud Masters
Software & Cloud

AWS Cloud Architect Master’s Program

  • 138 hours
  • 14.500,00 SEK
AVC:s AWS Cloud Architect Master’s Program kommer att utveckla din expertis inom Amazon Web Services (AWS) från grunden. Du kommer att lära dig att bemästra AWS:s arkitektoniska principer och tjänster, designa och distribuera högst skalbara, felsäkra applikationer och utveckla färdigheter för att transformera dig till en AWS molnarkitekt. Partnerskap och certifieringsanpassning Detta AWS Cloud Architect Program ligger i linje med läroplanen för Amazon Web Services, och vi är den registrerade utbildningsleverantören för detta program.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!