.NET-programmering certifiering - eLearning

4.900,00 SEK

eLearning

Bemästra grunderna i .NET-programmering och lär dig hur man skapar .NET-projekt med denna certifieringskurs i .NET-programmering. Du kommer att introduceras till .NET-området och programmering med C#, inklusive Visual Studio och WinForms, vilket förbereder dig för en framgångsrik karriär. Denna onlinekurs för .NET-certifiering introducerar omfattande .NET-området och .NET-programmering med C#. Kursen lägger grunden för de viktiga aspekterna av .NET-utveckling, inklusive Visual Studio-miljön, dataanslutningar, C#-språket samt WinForms- och WebForms-projekt.

Kurstidslinje

Hero
 1. Kursintroduktion

  Lektion 01

 2. En rundtur i Visual Studio Integrerad Utvecklingsmiljö (IDE)

  Lektion 02

 3. Visual Studio IDE i användning

  Lektion 03

 4. Använda Visual Studio IDE för att ansluta till data

  Lektion 04

 5. En introduktion till programmeringsspråket C#

  Lektion 05

 6. Starta ett Winforms-projekt

  Lektion 06

 7. Gör ditt Winforms-projekt till en användbar mjukvaruapplikation

  Lektion 07

 8. En introduktion till webbutveckling med Visual Studio

  Lektion 08

 9. Skapa en fungerande webbplats med Visual Studio

  Lektion 09

Nyckelfunktioner

Skapa .NET-projekt självständigt.

Lär dig avancerade tekniker och procedurer

Skapa Windows Forms-projekt med Visual Studio

Skapa webbaserade projekt med Visual Studio

Brancherkänd kursavslutningscertifikat

Hero

Kompetenser som täcks

Färdigheter som kommer att täckas i denna kurs är;

Visual Studio integrerad utvecklingsmiljö

En omfattande integrerad utvecklingsmiljö (IDE) som du kan använda för att skriva, redigera, felsöka och bygga kod, och sedan distribuera din app

WinForms

ett UI-ramverk för att bygga Windows-skrivbordsapplikationer. Det erbjuder ett av de mest produktiva sätten att skapa skrivbordsappar baserade på den visuella designern som finns i Visual Studio.

Visual Studio Introduktion

Utöver kodredigering och felsökning inkluderar Visual Studio kompilatorer, verktyg för kodkomplettering, versionshantering, tillägg och många fler funktioner för att förbättra varje steg i mjukvaruutvecklingsprocessen

ASP.NET-utveckling

ett server-side webbapplikationsramverk utformat för webbutveckling som låter programmerare skapa dynamiska webbplatser, applikationer och tjänster

NET-procedurer

Utförande av upprepade eller gemensamma uppgifter, såsom ofta använda beräkningar, text- och kontrollmanipulationer samt databasoperationer.

Certifieringsinformation för .NET-programmering

Certifiering

För att erhålla certifieringen för .NET-utbildningskursen måste du: Slutföra 85 procent av den webbaserade självlärningskursen.

Behörighet

Denna online-certifieringskurs i .NET är idealisk för alla som är intresserade av att skapa sina egna projekt från grunden, människor som vill förstå Visual Studio och .NET-utveckling, samt personer som vill lära sig programmering genom pragmatiska exempel istället för oändliga förklaringar.

Förkunskapskrav

Studerande behöver inneha en kandidatexamen eller ett gymnasiebetyg. En grundläggande förståelse för C# kommer att vara fördelaktigt för denna kurs.

Varför det är värt din tid!

Professionella certifieringar är viktiga för din personliga utveckling och ökar trovärdigheten för din expertis inom området. Här är 6 andra fördelar:

Skapa en konkurrensfördel

Förbättra din kunskap och dina färdigheter

Professionell trovärdighet

Karriärsframsteg

Personlig utveckling

Möt professionella - eller företagskrav

Lär dig mer

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;