Robotic Process Automation Certification - eLearning

4.900,00 SEK

eLearning

Robotprocessautomation (RPA) är en av de snabbast växande teknologierna för att förbättra affärsprocesser och operationer i realtid och har tillämpningar inom olika branscher. Det kan användas för HR-aktiviteter, såsom introduktion av nya anställda, hantering av försäkringsanspråk och fakturaprocesser, samt kommunikation inom kundtjänst. Vår introduktionskurs till Robotprocessautomation kommer att ge dig en bred förståelse för avancerade intelligenta applikationer och koncepten inom RPA. Denna utbildningskurs kommer att ge dig en översikt över de grundläggande metoderna och verktygen du behöver för att introducera och använda RPA i din verksamhet. Du kommer att lära dig stegen för att implementera RPA i din organisation, lära känna de väsentliga RPA-verktygen och arbetsflödena som används i intelligent automation, och arbeta igenom fallstudier som tillhandahåller innovativa bästa praxis.

Robotprocessautomation

Robotprocessautomation (RPA) är den term som används för att beskriva en avancerad teknologi som delvis eller helt automatiserar mänskliga aktiviteter som är manuella, regelbaserade och repetitiva genom att tillämpa artificiell intelligens (AI). RPA kan användas för datainmatning, transaktionsbearbetning och kundserviceförfrågningar. Det kan också användas för att manipulera data, utlösa svar och kommunicera med andra digitala system.

Kurstidslinje

Hero
 1. Kursintroduktion

  Lektion 01

 2. Robotstyrd processautomation

  Lektion 02

 3. Hur RPA fungerar

  Lektion 03

 4. ROI - Att bygga ett affärsfall

  Lektion 04

 5. Implementering av RPA i företaget

  Lektion 05

 6. Lista över RPA-verktyg och kontrollista för sektioner

  Lektion 06

 7. Fallstudie av Henna Hotel

  Lektion 07

Lärandemål

I slutet av denna e-lärningskurs i robotiserad processautomation kommer du att kunna:

RPA och dess relaterade affärsapplikationer

Påverkan som RPA kan ha och hur man mäter dess ROI

De olika verktygen som finns tillgängliga på marknaden och att kunna identifiera vad som är rätt för ditt företag

Hur man organiserar och hanterar ett projekt för automatisering av arbetsflöden i verkliga livet

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;