Masterprogram i Dataanalys
Data Masters
Data Analysis

Masterprogram i Dataanalys

  • 14.500,00 SEK
Detta Data Analyst Master's Program, i samarbete med IBM, kommer att förvandla dig till en expert inom dataanalys. I denna kurs kommer du att få kunskap om de senaste verktygen och teknikerna för analys, metoder för att arbeta med SQL-databaser, programmeringsspråken R och Python, konsten att skapa datavisualiseringar samt tillämpningen av statistik och prediktiv analys inom affärsmiljön.
Masterprogram i affärsanalys
Data Masters
Data Analysis

Masterprogram i affärsanalys

  • 16.500,00 SEK
Verktyg och tekniker för affärsanalytiker är bland de mest eftertraktade och högst betalda färdigheterna i den digitala ekonomin. Accelerera din karriär med vårt hyllade masterprogram för affärsanalytiker, som erbjuder en perfekt blandning av praktiska färdigheter, med verkliga fallstudier, omfattande praktisk träning och mästarklasser av branschexperter från IBM och EY. Detta masterprogram kombinerar självgående onlinevideor och live virtuella klasser. Mentorssessioner ger en högengagerande lärandeupplevelse och verkliga tillämpningar, vilket hjälper dig att bemästra väsentliga färdigheter inom affärsanalys. Du kommer att få djupgående exponering för koncept inklusive dataanalys, statistik, Agile Scrum-metodik, MS Excel, Tableau, R, Python och SQL-databaser, vilket förbereder dig för en spännande karriär inom affärsanalys. Om EY Learning Solutions: I dagens utmanande affärsmiljö, där organisatorisk transformation och regeländringar är ständiga inslag, är en flexibel och kostnadseffektiv arbetsstyrka avgörande. Högkvalitativ utbildning är ett avgörande element i innovativ talanghantering för att förbättra prestanda och säkerställa att dina team kan möta dagens utmaningar och är rustade för karriärframgång. Vi på EY insåg detta behov och har därför inrättat en dedikerad "Learning Solution"-praxis för att hjälpa företag och yrkesverksamma att hantera nya krav. FAAS Learning Solutions kompletterar EY:s primära tjänsteutbud och tillhandahåller företagsspecifika utbildningslösningar för våra kunder och affärssamhällen i hela Indien, Europa, Mellanöstern och Afrika. Detta görs med hjälp av ett tvärvetenskapligt team av utbildare från hela världen. Som ett globalt integrerat företag förmedlar vi global insikt till våra utbildningsprogram. Alla utbildningsprogram uppdateras regelbundet för att återspegla förändrade trender och riktlinjer. Våra praktiska, relevanta och stimulerande kurser leds av högkompetenta utbildare med förstahandskunskap om ämnesområdet. Vi erkänner att varje kund kommer att ha en annan historia, storlek, plats och sektor; därför kan programmen skräddarsys efter ditt företags specifika behov.
Data Scientist - Masterprogram
Data Masters
Data Analysis

Data Scientist - Masterprogram

  • 14.500,00 SEK
Detta masterprogram i datavetenskap, i samarbete med IBM, syftar till att påskynda din karriär inom datavetenskapen och ger dig en världsledande utbildning samt de färdigheter som krävs för framgång inom detta område. Programmet erbjuder omfattande undervisning i de mest efterfrågade färdigheterna inom datavetenskap och maskininlärning, med praktisk erfarenhet av viktiga verktyg och teknologier såsom Python, R, Tableau och grundläggande koncept inom maskininlärning. Genom att fördjupa dig i dataanalysens nyanser, bemästra maskininlärningstekniker och förvärva robusta programmeringsfärdigheter kommer du att kunna ta din karriär inom datavetenskap till nästa nivå och bli en expert inom området.
Big Data Engineer - Masterprogram
Data Masters
Data Analysis

Big Data Engineer - Masterprogram

  • 132 hours
  • 16.500,00 SEK
Detta masterprogram för Big Data-ingenjörer, i samarbete med IBM, erbjuder utbildning i de konkurrenskraftiga färdigheter som krävs för en givande karriär inom dataingenjörsvetenskap. Du kommer att lära dig att behärska Hadoops omfattande datastruktur, utnyttja funktionaliteten hos Apache Spark med Python, förenkla datalinjer med Apache Kafka och använda det öppna databashanteringssystemet MongoDB för att lagra data i stora datamiljöer.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!