Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning
Technology Masters
AI & Machine Learning

Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning

 • 45.000,00 SEK
Haka på denna våg och accelerera din karriär med detta hyllade AI- och maskininlärningsprogram. Programmet erbjuder en grundlig blandning av teori, projekt och omfattande praktisk träning samtidigt som det utnyttjar Caltechs akademiska excellens. Ännu viktigare är att du inte bara lär dig om de teoretiska grunderna för AI och ML, utan också får praktisk kunskap för att snabbt och framgångsrikt tillämpa dessa verktyg och tekniker på nya problem. Detta program är en kombination av självgående onlinevideor, live virtuella klasser, praktiska projekt, labbar och mästarklasser. Mentorssessioner kommer att ge dig en högengagerande lärandeupplevelse och verkliga tillämpningar, vilket hjälper dig att bemästra väsentliga AI- och ML-färdigheter. Programmet täcker väsentliga matematiska och statistiska koncept, samt Python-programmering, maskininlärning, djupinlärning, generativ AI, prompt engineering, förklarbar AI, ChatGPT, datorseende, bearbetning av naturligt språk och mer.
Cyber Security (Cybersäkerhet) Expert - Masterprogram
Technology Masters
Cyber Security

Cyber Security (Cybersäkerhet) Expert - Masterprogram

 • 140 hours
 • 29.500,00 SEK
Cybersäkerhetsmasterprogrammet erbjuder en omfattande utbildning som kommer att rusta dig med alla nödvändiga färdigheter för att framgångsrikt navigera och excel inom det snabbt växande området av cybersäkerhet. Genom detta framstående program kommer du att förvärva djupgående kunskaper om olika metoder för att skydda infrastrukturer, inklusive säkring av data och information, genomförande av riskanalys och riskminimering, utformning av molnbaserad säkerhet, efterlevnad av regelverk och mycket mer. Det bör noteras att inga specifika förkunskaper krävs för deltagande i detta utbildningsprogram.
DevOps Engineer - Masterprogram
Technology Masters
IT Service & Architecture

DevOps Engineer - Masterprogram

 • 16.500,00 SEK
AVC:s DevOps Engineer Master’s Program kommer att hjälpa dig att uppnå kompetens inom alla aspekter av mjukvaruutveckling (Dev) och teknikdrift (Ops) genom att använda principer för kontinuerlig distribution och övervakning. Du kommer att lära dig implementering av verktyg som Puppet, Nagios, Chef, Docker, Git och Jenkins. Detta DevOps Engineer-program är i linje med läroplanen för Amazon Web Services, och vi är den registrerade utbildningsleverantören för detta program.
Azure DevOps Solution Expert - Masterprogram
Technology Masters
IT Service & Architecture

Azure DevOps Solution Expert - Masterprogram

 • 16.500,00 SEK
DevOps-världen har vuxit enormt, med nya verktyg och plattformar som dyker upp dagligen. Men med nya verktyg följer även ansvaret att effektivt hantera DevOps-processer och nya integrationer. I detta Azure DevOps Solution Expert Masters-programmet kommer du att lära dig att förstå rollen av transformationsplanering, projektval och teamstruktur i DevOps, demonstrera Git-versionkontroll, förstå byggstrategi och dess implementering, integrera Azure Pipelines, övervaka AKS-kluster från Azure Monitor, distribuera en flercontainersapplikation till AKS, konfigurera Azure IaaS och PaaS, sätta upp Azure Service Fabric och mycket mer. Azure DevOps Solution Expert Masters Program kombinerar självgående onlinevideor som lär ut koncept, ramverk och verktyg; live virtuella klasser som ger sammanhang och branschexempel; samt praktiska projekt i slutet av kursen och avslutande större projekt som hjälper dig att tillämpa dina färdigheter i sammanhang och förtydliga dina lärdomar.
Full Stack MEAN-utvecklare masterprogram
Technology Masters
Software & Cloud

Full Stack MEAN-utvecklare masterprogram

 • 270 hours
 • 16.500,00 SEK
Detta Full Stack MEAN-utvecklarprogram ger fullständig kunskap om mjukvaruutveckling och testteknologier såsom JavaScript, Node.js, Angular, Docker och Protractor. Du kommer att bygga en applikation från början till slut, testa och distribuera kod, samt lagra data med hjälp av MongoDB.
Full Stack Java-utvecklare masterprogram - eLearning
Technology Masters
Software & Cloud

Full Stack Java-utvecklare masterprogram - eLearning

 • 16.500,00 SEK
Detta program för Full Stack Java-utvecklare kommer att hjälpa dig att bemästra front-end och back-end Java-teknologier och påskynda din karriär som fullstack-mjukvaruutvecklare. Kursen kommer att introducera dig till grundläggande och avancerade koncept inom webbutveckling. Du kommer att få praktisk erfarenhet av Angular, Spring Boot, Hibernate, Servlets, JSP:er, MVC, webbtjänster och andra viktiga färdigheter. Du kommer att lära dig att använda JavaScript, jQuery och Node.js för att bygga dynamiska och interaktiva webbplatser, skriva API:er, bygga webbapplikationer med Java, testa och distribuera kod med DevOps, lagra data med MongoDB och mer. Denna kurs kommer att främja din karriär som fullstack-utvecklare och hjälpa dig att lära dig några av de mest efterfrågade färdigheterna inom branschen.
Automation Test Engineer - Masterprogram
Technology Masters
Software & Cloud

Automation Test Engineer - Masterprogram

 • 360 hours
 • 14.500,00 SEK
Denna kurs kommer att främja din karriär som automatiseringstestingenjör. Du kommer att lära dig de mest efterfrågade färdigheterna inom branschen, inklusive GIT, Selenium, Jenkins och JMeter, för att tillämpa ingenjörskonst på mjukvaruutvecklingsprocesser och skapa högkvalitativa produkter. Utbildningsprogrammet för automatiseringstestingenjörer kommer att ge dig fullständig kunskap om mjukvarutestningstekniker, såsom Selenium Web Driver, TestNG, Maven, AutoIT, Selenium Grid, Appium och Docker, för att hjälpa dig att bygga ett robust testramverk.
Artificiell Intelligens (AI) Engineer - Master program
Technology Masters
AI & Machine Learning

Artificiell Intelligens (AI) Engineer - Master program

 • 14.500,00 SEK
AI Engineer Master’s Program, i samarbete med IBM, omfattar de avgörande färdigheterna du behöver för en framgångsrik karriär inom artificiell intelligens (AI). När du påbörjar detta program inom AI kommer du att behärska koncepten inom maskininlärning och djupinlärning, samt det internationellt erkända programmeringsspråket Python som krävs för att utmärka sig inom AI. Du kommer också att lära dig att designa intelligenta modeller och avancerade artificiella neuronnät, samt att använda prediktiv analys för att lösa problem i realtid och ta din karriär inom AI till nästa nivå

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!