RESILIA™ Foundation & Practitioner - Klassrum (inkluderar examination)
Cyber Security

RESILIA™ Foundation & Practitioner - Klassrum (inkluderar examination)

  • 4 days
  • 28.500,00 SEK
RESILIA Foundation-nivån hjälper människor att förstå hur operativa beslut kan påverka god cyberresiliens. Den visar hur odling av cyberresiliens kan stödja operativ effektivitet och affärsverksamhetens effektivitet. RESILIA Foundation-kvalifikationen ger en introduktion till de viktigaste termerna och fördelarna med cyberresiliens och visar att du förstår och känner igen bästa praxis samt vet hur man hanterar och adresserar cyberrisker. RESILIA Practitioner är en högre kvalifikation som följer efter RESILIA Foundation. Den fokuserar på att använda RESILIA-ramverket i praktiken, återbesöker tidigare element för att visa hur de kan anpassas och implementeras för verkliga organisationer. Att klara examen verifierar också en kandidats förmåga att framgångsrikt tillämpa ramverket. RESILIA™ onlinekursen på denna sida tillhandahålls av Good e-Learning, en ackrediterad utbildningsorganisation för AXELOS Limited. AVC marknadsför denna kurs för Good e-Learning.
RESILIA™ Foundation & Practitioner (Cybersäkerhet) - eLearning (inkluderar examination)
Cyber Security

RESILIA™ Foundation & Practitioner (Cybersäkerhet) - eLearning (inkluderar examination)

  • 38 hours
  • 16.500,00 SEK
RESILIA Foundation-nivån hjälper människor att förstå hur operativa beslut kan påverka god cyberresiliens. Den visar hur odling av cyberresiliens kan stödja operativ effektivitet och affärsverksamhetens effektivitet. RESILIA Foundation-kvalifikationen ger en introduktion till de viktigaste termerna och fördelarna med cyberresiliens och visar att du förstår och känner igen bästa praxis samt vet hur man hanterar och adresserar cyberhot. RESILIA Practitioner är en högre kvalifikation som följer efter RESILIA Foundation. Den fokuserar på att använda RESILIA-ramverket i praktiken, återbesöker tidigare element för att visa hur de kan anpassas och implementeras för verkliga organisationer. Att klara examen verifierar också en kandidats förmåga att framgångsrikt tillämpa ramverket.
RESILIA™ Foundation (Cybersäkerhet) - Klassrum (inkluderar examination)
Cyber Security

RESILIA™ Foundation (Cybersäkerhet) - Klassrum (inkluderar examination)

  • 2 days
  • 19.500,00 SEK
RESILIA Foundation är en introducerande kvalifikation som täcker grundläggande kunskap om hur man hanterar cyberhot. Grundkvalifikationen kan erhållas genom att klara det officiella provet. Grundkvalifikationen leder till mer avancerade kvalifikationer såsom RESILIA Practitioner. RESILIA Foundation-nivån hjälper människor att förstå hur operativa beslut kan påverka god cyberresiliens. Den visar hur odling av cyberresiliens kan stödja operativ effektivitet och affärsverksamhetens effektivitet. RESILIA Foundation-kvalifikationen ger en introduktion till de viktigaste termerna och fördelarna med cyberresiliens och visar att du förstår och känner igen bästa praxis samt vet hur man hanterar och adresserar cyberhot. RESILIA™ onlinekursen på denna sida tillhandahålls av Good e-Learning, en ackrediterad utbildningsorganisation för AXELOS Limited. AVC marknadsför denna kurs för Good e-Learning.
RESILIA™ Foundation (Cybersäkerhet) - eLearning (Inkluderar examination)
Cyber Security

RESILIA™ Foundation (Cybersäkerhet) - eLearning (Inkluderar examination)

  • 23 hours
  • 7.500,00 SEK
RESILIA Foundation-nivån hjälper människor att förstå hur operativa beslut kan påverka god cyberresiliens. Den visar hur odling av cyberresiliens kan stödja operativ effektivitet och affärsverksamhetens effektivitet. RESILIA Foundation-kvalifikationen ger en introduktion till de viktigaste termerna och fördelarna med cyberresiliens och visar att du förstår och känner igen bästa praxis samt vet hur man hanterar och adresserar cyberrisker. RESILIA™ onlinekursen på denna sida tillhandahålls av Good e-Learning, en ackrediterad utbildningsorganisation för AXELOS Limited. AVC marknadsför denna kurs för Good e-Learning.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!