AVC Solutions

Leverera utmärkt projekt-, program- och portföljgenomförande

Vi erbjuder branschledande konsulttjänster inom Enterprise PPM, med årtionden av erfarenhet. Våra lösningar möjliggör för organisationer att hantera sina projektportföljer effektivt. Vi utformar våra lösningar för att passa din organisations unika behov, vilket säkerställer sömlös integration och maximal effektivitet.

AVC Lärcenter - Prenumeration på utbildning

Obegränsat lärande - Mer än 320 kurser ingår! En komplett digital inlärningslösning för alla dina utbildningsbehov!

Hur vet du vilka färdigheter och certifikat du behöver i dessa föränderliga situationer? Eftersom behoven ändras snabbt har AVC skapat detta digitala färdighetsbibliotek för dig! I detta bibliotek kan du välja den utbildning som just DU behöver. För en fast avgift får du tillgång till fler än 320 kurser i olika ämnen. Du väljer det du behöver och lär dig i din egen takt, när som helst och var som helst!

Konsulttjänster för Scaled Agile Framework (SAFe)

AVC är hem för några av de mest erfarna konsulterna inom SAFe-praktik. Som specialister på Scaled Agile (SAFe) kan vi dra nytta av vår djupgående kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig anpassa SAFe till din specifika kontext.

Se till att dina affärsinvesteringar i lean agile-transformation ger de resultat som kommer att ha den marknadspåverkan du önskar. SAFe måste anpassas för att ge mätbara affärsresultat. Att fokusera på värde och innovation kommer att hjälpa ditt företag att vinna genom att möjliggöra anpassning och innovation.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!