Introduktion till dataanalys - eLearning
Data Analysis

Introduktion till dataanalys - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Denna kurs i dataanalys presenterar grundläggande koncept inom dataanalys genom verkliga fallstudier och exempel och ger insikter i tillämpningen av principer för data och analys inom din organisation. Under kursens gång kommer du att få en förståelse för projektets livscykler, skillnaden mellan dataanalys, datavetenskap och maskininlärning; skapa en ramverksstruktur för analys och använda analysverktyg för att generera affärsinsikter.
Data Science med Python - eLearning
Data Analysis

Data Science med Python - eLearning

  • 12 hours
  • 4.900,00 SEK
Kursen "Python för dataanalys" täcker grundläggande programmeringskoncept med Python och förklarar även dataanalys, maskininlärning, datavisualisering, webbskrapning och bearbetning av naturligt språk. Du kommer att utveckla en omfattande förståelse för de olika paket och bibliotek som krävs för att utföra olika aspekter av dataanalys.
Masterprogram i Dataanalys
Data Masters
Data Analysis

Masterprogram i Dataanalys

  • 14.500,00 SEK
Detta Data Analyst Master's Program, i samarbete med IBM, kommer att förvandla dig till en expert inom dataanalys. I denna kurs kommer du att få kunskap om de senaste verktygen och teknikerna för analys, metoder för att arbeta med SQL-databaser, programmeringsspråken R och Python, konsten att skapa datavisualiseringar samt tillämpningen av statistik och prediktiv analys inom affärsmiljön.
Apache Spark and Scala (big data) - eLearning
Data Analysis

Apache Spark and Scala (big data) - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Förbättra din kompetens inom det stora datalandskapet med AVC:s onlineutbildning för Apache Scala och Spark-certifiering. Denna kurs i Spark kommer att hjälpa dig att uppnå viktiga och efterfrågade färdigheter inom Apache Spark och ge dig en konkurrensfördel för en spännande karriär som Spark-utvecklare. Denna certifieringsutbildning för Spark hjälper dig att behärska de grundläggande färdigheterna i det öppna ramverket Apache Spark och programmeringsspråket Scala, inklusive Spark Streaming, Spark SQL, maskininlärningsprogrammering, GraphX-programmering och Shell Scripting för Spark. Du kommer också att få en förståelse för Sparks roll i att övervinna begränsningarna hos MapReduce.
SQL-utbildning - eLearning
Data Analysis

SQL-utbildning - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Bemästra SQL och förbättra dina karriärmöjligheter med Simplilearns kurs i SQL-databaser. Funktionell kunskap om SQL (Structured Query Language), det ledande programmeringsspråket för relationella databashanteringssystem, är mycket efterfrågad och kan skilja dig från mängden på arbetsmarknaden. Denna SQL-certifieringskurs ger dig all information du behöver för att framgångsrikt börja arbeta med SQL-databaser och använda databasen i dina applikationer.
Tableau-certifiering (Dataanalys) - eLearning
Data Analysis

Tableau-certifiering (Dataanalys) - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Tableau-certifieringskursen lär dig att skapa visualiseringar, organisera data och utforma diagram och instrumentpaneler för att möjliggöra mer meningsfulla affärsbeslut. Du kommer att introduceras till koncepten för datavisualisering, olika kombinationsdiagram och berättelser, arbeta med filter, parametrar och set, samt bygga interaktiva instrumentpaneler.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!