AWS Technical Essentials Certification - eLearning

4.900,00 SEK

 • 8 hours
eLearning

Lär dig att identifiera och effektivt använda AWS-tjänster! Amazon Web Services (AWS) e-lärande blir allt viktigare för alla IT-professionella som arbetar med AWS. Utbildningskursen kommer att introducera dig till grunderna i AWS molnplattform och se till att du kan identifiera AWS-terminologi, koncept, fördelar och distributionsalternativ för att möta dina affärsbehov. Denna kurs är anpassad efter den senaste AWS-läroplanen och hjälper dig att identifiera och effektivt använda AWS-tjänster. De två liveprojekten som ingår i kursen säkerställer att du får praktisk övning i att använda AWS-plattformen. Du kommer att lära dig att navigera i AWS-hanteringskonsolen; förstå AWS säkerhetsåtgärder, lagrings- och databasalternativ; och få expertis inom webbtjänster som EC2, S3, RDS och EBS. Kursen innehåller också en live-demonstration som hjälper dig att lära dig att använda AWS-konsolen för att skapa instanser, S3-hinkar och mer. FÖRKUNSKAPSKRAV: Grundläggande kunskaper i något programmeringsspråk är fördelaktigt, men kursen kan tas av vem som helst som är intresserad av att lära sig AWS.

Kurstidslinje

Hero
 1. Introduktion till molntjänster

  Lektion 01

 2. Introduktion till AWS

  Lektion 02

 3. Lagring och innehållsdistribution

  Lektion 03

 4. Datortjänster och nätverk

  Lektion 04

 5. AWS hanterade tjänster och databaser

  Lektion 05

 6. Distribution och hantering

  Lektion 06

Lärandemål

Vid kursens slut kommer du att kunna:

AWS-plattformen

Känn igen terminologi och koncept som de relaterar till AWS-plattformen. Lär dig också hur du navigerar i AWS-hanteringskonsolen.

Säkerhet

Förstå de säkerhetsåtgärder AWS tillhandahåller

AWS Lagring

Särskilj AWS lagringsalternativ och skapa Amazon S3-hinkar

AWS Beräkning

Känna igen AWS beräknings- och nätverksalternativ och använda EC2 och EBS

AWS-drift

Identifiera lämplig användning av AWS operativa bästa praxis

Amazon RDS

Använd Amazon Relational Database Service (RDS) för att starta en applikation

Nyckelfunktioner

Åtkomst

Ett års tillgång till plattformen dygnet runt

Projekt

Två aktiva projekt med 21 levande demonstrationer

Dokument

Nedladdningsbara PDF-dokument med detaljerat innehåll (bilder, förklaringar) för varje lektion

Hero

AWS Tekniska Grundläggande - eLearning

Målgrupp och information om provet

Målgrupp:

 • Professionella som ansvarar för att formulera de tekniska fördelarna med AWS-tjänster
 • SysOps-administratörer
 • IT-utvecklare
 • Varje person som är ny på AWS och vill lära sig grunderna

PROJEKT:

Projekt 1 - Installation av en Windows-server i molnet

Du kommer att konfigurera en Windows-server i AWS som medlem i Windows-supportgruppen. Utvecklingsteamet kommer sedan att distribuera sin applikationsstack för testning.

Huvuduppgifter: Skapa en EC2 Server-instans. Välj Windows 2012 Server-konfigurationen med två vCPU och 80 GB SSD av allmänt syfte.

Projekt 2 - Navigera i AWS-hanteringskonsolen med hjälp av CloudWatch-tjänsten

Som medlem i övervakningsteamet kommer du att navigera aktiviteter med hjälp av CloudWatch-tjänsten i AWS Management Console.

Viktiga uppgifter: Kontrollera CPU-användningen. Skulle du kunna identifiera disk- och nätverksgenomströmningen för den tidigare distribuerade Windows Virtual Machine?

EXAMEN:

AVC erbjuder inte något prov för denna kurs.

För att erhålla ett kursintyg måste du slutföra minst 85% av utbildningen AWS Technical Essentials och skicka in ett projekt för bedömning av utbildaren. När ditt projekt har godkänts och du har genomfört det onlinebaserade simuleringstestet med ett minsta resultat på 60%, kommer du att få ett kursintyg från AVC för AWS Technical Essentials. AWS-certifieringstesterna administreras på Kryterion testcenter på fler än 750 platser över hela världen. Registreringsavgiften för Associate Exam är 150 dollar (USD). Professional Exam är 300 dollar (USD).

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;