Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning
Technology Masters
AI & Machine Learning

Postgraduate-program i AI (Artificiell Intelligens) och maskininlärning

  • 45.000,00 SEK
Haka på denna våg och accelerera din karriär med detta hyllade AI- och maskininlärningsprogram. Programmet erbjuder en grundlig blandning av teori, projekt och omfattande praktisk träning samtidigt som det utnyttjar Caltechs akademiska excellens. Ännu viktigare är att du inte bara lär dig om de teoretiska grunderna för AI och ML, utan också får praktisk kunskap för att snabbt och framgångsrikt tillämpa dessa verktyg och tekniker på nya problem. Detta program är en kombination av självgående onlinevideor, live virtuella klasser, praktiska projekt, labbar och mästarklasser. Mentorssessioner kommer att ge dig en högengagerande lärandeupplevelse och verkliga tillämpningar, vilket hjälper dig att bemästra väsentliga AI- och ML-färdigheter. Programmet täcker väsentliga matematiska och statistiska koncept, samt Python-programmering, maskininlärning, djupinlärning, generativ AI, prompt engineering, förklarbar AI, ChatGPT, datorseende, bearbetning av naturligt språk och mer.
Robotic Process Automation Certification - eLearning
AI & Machine Learning

Robotic Process Automation Certification - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Robotprocessautomation (RPA) är en av de snabbast växande teknologierna för att förbättra affärsprocesser och operationer i realtid och har tillämpningar inom olika branscher. Det kan användas för HR-aktiviteter, såsom introduktion av nya anställda, hantering av försäkringsanspråk och fakturaprocesser, samt kommunikation inom kundtjänst. Vår introduktionskurs till Robotprocessautomation kommer att ge dig en bred förståelse för avancerade intelligenta applikationer och koncepten inom RPA. Denna utbildningskurs kommer att ge dig en översikt över de grundläggande metoderna och verktygen du behöver för att introducera och använda RPA i din verksamhet. Du kommer att lära dig stegen för att implementera RPA i din organisation, lära känna de väsentliga RPA-verktygen och arbetsflödena som används i intelligent automation, och arbeta igenom fallstudier som tillhandahåller innovativa bästa praxis.
Deep Learning med Keras & TensorFlow - eLearning
AI & Machine Learning

Deep Learning med Keras & TensorFlow - eLearning

  • 34 hours
  • 4.900,00 SEK
Denna kurs i djupinlärning med TensorFlow-certifieringsträning är utvecklad av branschledare och är i linje med de senaste bästa praxis. Du kommer att bemästra koncept och modeller för djupinlärning genom att använda Keras och TensorFlow-ramverken. Lär dig att implementera algoritmer för djupinlärning med vår TensorFlow-träning och förbered dig för en karriär som djupinlärningsingenjör. Uppnå vår certifiering inom djupinlärning och få en konkurrensfördel över dina kollegor i din nästa anställningsintervju. Efterfrågan på kvalificerade djupinlärningsingenjörer ökar över en rad olika branscher, vilket gör denna kurs i djupinlärning med Keras och TensorFlow-certifieringsträning väl lämpad för yrkesverksamma på mellan till avancerad nivå. Vi rekommenderar denna certifieringsträning inom djupinlärning, särskilt för mjukvaruingenjörer, dataforskare, dataanalytiker och statistiker med intresse för djupinlärning.
Artificiell Intelligens (AI) Engineer - Master program
Technology Masters
AI & Machine Learning

Artificiell Intelligens (AI) Engineer - Master program

  • 14.500,00 SEK
AI Engineer Master’s Program, i samarbete med IBM, omfattar de avgörande färdigheterna du behöver för en framgångsrik karriär inom artificiell intelligens (AI). När du påbörjar detta program inom AI kommer du att behärska koncepten inom maskininlärning och djupinlärning, samt det internationellt erkända programmeringsspråket Python som krävs för att utmärka sig inom AI. Du kommer också att lära dig att designa intelligenta modeller och avancerade artificiella neuronnät, samt att använda prediktiv analys för att lösa problem i realtid och ta din karriär inom AI till nästa nivå
Artificiell Intelligens (AI) - eLearning
AI & Machine Learning

Artificiell Intelligens (AI) - eLearning

  • 6 hours
  • 4.900,00 SEK
Förvärva en förståelse för AI-koncept, arbetsflöden och prestandamått! Artificiell intelligens (AI) är den intelligens som demonstreras av maskiner, vilket möjliggör för dem att lära sig från erfarenheter och utföra uppgifter som liknar de mänskliga. De flesta moderna exempel på AI förlitar sig på djupinlärning och bearbetning av naturligt språk, och dessa teknologier tillåter datorer att hantera stora datamängder och upptäcka mönster inom den datan för att slutföra specifika uppgifter och aktiviteter. Artificiell intelligens bidrar till att driva organisationer framåt över ett brett spektrum av branscher. Den leder till mer välinformerade affärsbeslut, hjälper företag att skapa innovativa nya produkter och tjänster, och möjliggör att företag når viktiga prestandamål.
AVC Machine Learning Certification - eLearning
AI & Machine Learning

AVC Machine Learning Certification - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Denna onlinekurs presenterar en grundlig översikt av maskininlärningens ämnen, inklusive bearbetning av realtidsdata, utveckling av algoritmer genom övervakat och oövervakat lärande, regression, klassificering samt tidsseriemodellering. Dessutom kommer deltagarna att instrueras i att använda Python för att genomföra dataprognoser.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!