Robotic Process Automation Certification - eLearning
AI & Machine Learning

Robotic Process Automation Certification - eLearning

  • 4.900,00 SEK
Robotprocessautomation (RPA) är en av de snabbast växande teknologierna för att förbättra affärsprocesser och operationer i realtid och har tillämpningar inom olika branscher. Det kan användas för HR-aktiviteter, såsom introduktion av nya anställda, hantering av försäkringsanspråk och fakturaprocesser, samt kommunikation inom kundtjänst. Vår introduktionskurs till Robotprocessautomation kommer att ge dig en bred förståelse för avancerade intelligenta applikationer och koncepten inom RPA. Denna utbildningskurs kommer att ge dig en översikt över de grundläggande metoderna och verktygen du behöver för att introducera och använda RPA i din verksamhet. Du kommer att lära dig stegen för att implementera RPA i din organisation, lära känna de väsentliga RPA-verktygen och arbetsflödena som används i intelligent automation, och arbeta igenom fallstudier som tillhandahåller innovativa bästa praxis.
Deep Learning med Keras & TensorFlow - eLearning
AI & Machine Learning

Deep Learning med Keras & TensorFlow - eLearning

  • 34 hours
  • 4.900,00 SEK
Denna kurs i djupinlärning med TensorFlow-certifieringsträning är utvecklad av branschledare och är i linje med de senaste bästa praxis. Du kommer att bemästra koncept och modeller för djupinlärning genom att använda Keras och TensorFlow-ramverken. Lär dig att implementera algoritmer för djupinlärning med vår TensorFlow-träning och förbered dig för en karriär som djupinlärningsingenjör. Uppnå vår certifiering inom djupinlärning och få en konkurrensfördel över dina kollegor i din nästa anställningsintervju. Efterfrågan på kvalificerade djupinlärningsingenjörer ökar över en rad olika branscher, vilket gör denna kurs i djupinlärning med Keras och TensorFlow-certifieringsträning väl lämpad för yrkesverksamma på mellan till avancerad nivå. Vi rekommenderar denna certifieringsträning inom djupinlärning, särskilt för mjukvaruingenjörer, dataforskare, dataanalytiker och statistiker med intresse för djupinlärning.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!