Advanced Website Conversion Rate Optimization (Digital Marknadsföring) - eLearning
Marketing & SEO

Advanced Website Conversion Rate Optimization (Digital Marknadsföring) - eLearning

  • 14 hours
  • 4.900,00 SEK
Bli expert på konverteringsoptimering genom denna avancerade certifieringsutbildning i konverteringsoptimering för webbplatser. Lär dig att använda ett praktiskt ramverk för att hjälpa till att omvandla din webbplats besökare till försäljningsleads och få en gedigen förståelse för online marknadsföring. Bemästra de färdigheter som gör att du konsekvent kan öka konverteringsgraden på landningssidor för mikrosajter och webbplatser med AVC:s kurs i konverteringsoptimering. Du kommer att lära dig om de olika aspekterna av konverteringsoptimering och hur man analyserar webbplatstrafik för att utforma kampanjer som fångar besökarnas uppmärksamhet.
Advanced Social Media Program (Digital Marketing) - eLearning
Marketing & SEO

Advanced Social Media Program (Digital Marketing) - eLearning

  • 80 hours
  • 4.900,00 SEK
Denna avancerade certifieringskurs i sociala medier kommer att förvandla dig till en yrkesredo professionell inom social media-marknadsföring. Kursen kommer att hjälpa dig att lyfta ditt varumärke och genomföra sociala kampanjer genom att kombinera avancerade discipliner inom sociala medier, content marketing och webbanalys. Praktiska, branschanpassade projekt kommer att låta dig testa dina färdigheter på Facebook, Twitter och andra populära sociala medieplattformar. Denna avancerade utbildning i sociala medier passar marknadsföringschefer, digitala marknadsföringsspecialister, innehållsskrivare, marknads- och försäljningsproffs, nyutexaminerade inom ekonomi, ingenjörsexaminerade och entreprenörer.
Advancerad Pay Per Click (PPC) (Digital Marknadsföring) - eLearning
Marketing & SEO

Advancerad Pay Per Click (PPC) (Digital Marknadsföring) - eLearning

  • 45 hours
  • 4.900,00 SEK
Den avancerade PPC-kursen kommer att förvandla dig till en yrkesfärdig specialist inom betald marknadsföring. Med en tydlig inlärningsväg utformad av branschexperter kommer denna PPC-certifiering att snabbspåra din digitala marknadsföringskarriär med praktisk erfarenhet av att hantera betalda marknadsföringsinitiativ. PPC-färdigheter är idealiska för dem som söker alla typer av positioner inom betald marknadsföring. De roller som passar bäst för att bli PPC-specialister är marknadsföringschefer, digitala marknadsföringsexperter, professionella inom marknadsföring och försäljning, management, ingenjörer, affärs- och kommunikationsutbildade, samt entreprenörer och företagsägare.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!