Project Management (Projektledning) Essentials - eLearning (Inkluderar diploma)

15.000,00 SEK

 • 80 hours
eLearning

Efterfrågan på projektledare är hög oavsett vilken projektmetod som används - både traditionella vattenfallsmetoder och mer agila metoder som SCRUM och Lean. Denna kurs utvecklar förmågan att effektivt planera, hantera och genomföra alla typer av projekt. Utbildningen baseras på boken av en av de mest erfarna experterna inom projektledning - författaren och föreläsaren Bo Tonnquist - och leds av utbildningsexperten Ibrahim Alaff - med målet att skapa den mest praktiska och användbara projektledarutbildningen någonsin. Kunskapen du får i utbildningen kommer att vara tillämplig oavsett vilken standard, styrmodell, teori och metodik ditt företag eller organisation för närvarande använder.

Kursformat & Inställningar

Kursen är uppdelad i 7 seminarier som täcker de mest centrala delarna av att förbereda, hantera och genomföra ett projekt. Tanken är att videosektionerna med teoristudier, övningar, frågor för självstudier och självskattningstester finns i quiz vid kursens slut.

Under kursens gång kommer du att öva på olika projektsituationer som kommer att ge dig en god förståelse för projektledarens roll och projekt som arbetsmetod. Du kommer även att öva med några projekt mallar som du också kan använda i dina framtida projekt, såsom en projektdeklaration, projektplan, riskanalys, med mera.

Kurstidslinje

Hero
 1. Projekt som en arbetsform

  Lektion 01

 2. Projektprocessen

  Lektion 02

 3. Roller i projektorganisationen

  Lektion 03

 4. Initiera, analysera, planera och genomföra projekt

  Lektion 04

 5. Identifiera och hantera intressenter

  Lektion 05

 6. Kommunikation och möten

  Lektion 06

 7. Bygga och utveckla effektiva team

  Lektion 07

 8. Feedback och konflikthantering

  Lektion 08

 9. Riskanalys och förändringshantering

  Lektion 09

 10. Budgetering och resursplanering

  Lektion 10

Nyckelfunktioner

1 Termin/80 Timmar (5 Timmar/vecka)

Examensbevis

Videosektioner & teoristudier

Självstudiefrågor

Projektmallar

Hero

Vem bör anmäla sig till denna kurs?

Utbildningen är avsedd för alla som överväger en roll som projektledare eller redan deltar i och leder projekt. Den passar även för de som vill komplettera sina projektledarfärdigheter. Inga förkunskaper eller kvalifikationer krävs.

Projektledare

Arbetar med projektledning

Ledande i projekt

Starta kursen nu

Kursdetaljer

Examensbevis

När du har avslutat kursen kommer du att få ett diplom. Diplomet kräver inte att du lämnar in några övningar, studiefrågor eller tester.

Du kommer att ha möjlighet att erhålla ett certifikat i projektledning efter att ha slutfört utbildningen och klarat av arbetstestet.

Din tränare

Ibrahim Alaff är en före detta föreläsare i projektledning och en passionerad projektledare med erfarenhet av att arbeta med stora multinationella projekt. Han delar med sig av sina fascinerande erfarenheter och bästa tips i sitt arbete som projektledare.

Som projektledare innehar Ibrahim flera internationellt erkända certifieringar: PMP, PRINCE2, AgilePM och Scrum.

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;