Om Oss

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal "Best Practice"-metoder i Skandinavien. Vi är experter på utbildning och certifiering. AVC har genom åren förvärvat omfattande kunskaper om olika managementmetoder, relevant praxis och erfarenhet inom utbildningsområdet. Vi erbjuder individuellt anpassade och flexibla utbildningar utifrån våra kunders behov.

1000+

AVC

246

kurser

242

omdömen (4 av 5)

Varför det är värt din tid!

Professionella certifieringar är viktiga för din personliga utveckling och ökar trovärdigheten för din expertis inom området. Här är 6 andra fördelar:

Skapa en konkurrensfördel

Förbättra din kunskap och dina färdigheter

Professionell trovärdighet

Karriärsframsteg

Personlig utveckling

Möt professionella - eller företagskrav

Lär dig mer

Adding Value Consulting ser till att alla kan lära sig på det sätt de vill!

Med vårt fokus på att frigöra din potential, främjar vi din framgång. Målet är att ge våra elever möjlighet att påbörja en resa av lärande och förbättring. Vi vill göra detta så angenämt som möjligt!

Varje individ är unik. Vi har anpassat vår utbildningsplattform så att du kan välja dina preferenser för ditt lärande! Vill du följa en kurs i din egen takt, var och när som helst? Välj en av våra eLearning-kurser. Trivs du bäst i ett klassrum? Vi har lösningen med våra klassrumsutbildningar. Kan du inte närvara fysiskt i klassrummet? Välj då våra Online Live Classroom-kurser.

Omfattande utbildnings- plattform

Adding Value Consultings omfattande utbildningsplattform är utformad för att du ska kunna nå dina professionella mål och förbättra dina färdigheter. Oavsett om ditt mål är att vidareutbilda dig, omskola dig eller bredda din expertis inom ett nytt ämnesområde, erbjuder AVC dig lösningen för att uppnå dina personliga mål och frigöra din fulla potential!

I dagens snabba landskap är kontinuerligt lärande och utveckling nyckeln till att förbli konkurrenskraftig och inte hamna efter. Vår omfattande katalog innehåller över 200 kurser som täcker områden som Agile, IT, projektledning, dataanalys och AI för att försäkra att du håller jämna steg i denna miljö. AVC:s kurser uppdateras konsekvent till de senaste framstegen och är officiellt erkända genom certifikat som utfärdas av ackrediterade organisationer inklusive Axelos, OpenGroup, APMG International och IBM.

Utöver de traditionella klassrums- och företagsutbildningarna erbjuder AVC en rad digitala inlärningslösningar, inklusive eLearning, mobilinlärning och live online-klasser. Våra digitala inlärningsalternativ erbjuder fördelar som effektivitet, flexibilitet och personanpassning, vilket gör att du kan skräddarsy din inlärningsupplevelse för att passa ditt schema och dina preferenser! Så gå med i AVC idag och påbörja en resa av kontinuerlig tillväxt och excellens i din professionella karriär!

Partners och kunder

AVC samarbetar med följande institutioner som partners för att kunna erbjuda olika pålitliga certifieringar. Vi erbjuder kurser från flera kända företag och enskilda personer över hela världen.

Lär dig mer

Våra Kontor

AVC Stockholm and AVC HQ
Adding Value Consulting AB
Narvavägen 12, Stockholm
104 51, Box 24243
115 22 Stockholm
T: 0046 (0)8 662 1589
Mail: info@addingvalue.se
Web: www.addingvalue.se

AVC Gothenburg
Adding Value Consulting AB
Mässans Gata 24, Göteborg

AVC Malmö
Adding Value Consulting AB
Baltzarsgatan 20, Malmö

AVC Norway
Karl Johans gate 33
0162 Oslo
T: 0047 800 62 520
Mail: info@addingvalue.no
Web: www.addingvalue.no

AVC Denmark
Helgolandsgade 4
1653 Köpenhamn
T: 0045 78 79 11 16
Mail: info@addingvalue.dk
Web: www.addingvalue.dk

AVC The Netherlands
Ganzenstraat 1
3815 JA, Amersfoort
T: 0031 (0) 85 06 00 426
Mail: info@addingvalue.nl
Web: www.addingvalue.nl

AVC France
42 rue Cambronne, Immeuble
PONG, 75015 Paris, France
Mail: info@addingvalue.fr
Web: www.addingvalue.fr

AVC Spain
Calle de Manzanares 4, Madrid
28005, Spain
Mail: info@adding-value.es
Web: www.adding-value.es

AVC Germany
5th floor, Haus 2, Potsdamer
Platz 10, Berlin 10785, Germany
Mail: info@adding-value.de
Web: www.adding-value.de

AVC Belgium
13 rue des Poissonniers,
Brussels 1000, Belgium
Mail: info@addingvalue.be
Web: www.addingvalue.be

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

Följ oss