SAFe®6 DevOps (SDP) - Klassrum

18.500,00 SEK

 • 2 days
Klassrum
Live Virtuellt Klassrum
På plats / Inom företaget
Välj din startdatum

Att gå från en enkel idé till en färdig produkt utan att problem dyker upp längs vägen är vad Continuous Delivery Pipeline handlar om. För att förkorta tiden från start till mål är det avgörande att förbättra flödet av värde genom pipelinen. Som en SAFe DevOps-utövare förstår du varje steg på vägen och kan identifiera var förbättringar kan göras. Hjälp till att skapa en organisationskultur där alla känner sig ansvariga för den bästa tiden till marknaden. Denna tvådagars SAFe DevOps-kurs ger en omfattande översikt för att förstå DevOps-kompetenser och påskynda tiden till marknaden. Kartlägg det nuvarande värdeflödet genom din leveranspipeline från idé till kassa och identifiera metoder som kommer att eliminera flaskhalsarna i det flödet av värde. Du kommer att bygga en förståelse för det kompletta flödet av värde från kontinuerlig utforskning till kontinuerlig integration, kontinuerlig distribution och frigivning på begäran. Du kommer också att utforska SAFe:s CALMR (Kultur, Automation, Lean, Mätning, Återhämtning) tillvägagångssätt för DevOps, vilket hjälper till att skapa en kultur av delat ansvar för hela spektrumet av lösningens leverans. Det hjälper till att anpassa människor, processer och teknik i hela organisationen för att uppnå snabbare tid till marknaden.

SAFe DevOps Practitioner-utbildning (SDP)

Ger dig verktygen för att genomföra en implementeringsplan för att förbättra din leveranspipeline och den kunskap som krävs för att stödja projektet. Efter att ha tagit det valfria SAFe® DevOps Practitioner (SDP) certifieringstestet, kommer du att certifieras som en SAFe DevOps Practitioner (SDP).

Våra SAFe DevOps-kurser undervisas av en eller två SPC:er (SAFe Program Consultants) eller SPCT:er (SAFe Program Consultant Trainers). Dessa inspirerande utbildare är konsulter som är aktiva inom området och har omfattande erfarenhet av SAFe i utbildning och implementering av SAFe på stora organisationer.

Kurstidslinje

Hero
 1. Introduktion till DevOps

  Lektion 01

 2. Kartläggning av din kontinuerliga leveranspipeline

  Lektion 02

 3. Att uppnå samstämmighet genom kontinuerlig utforskning

  Lektion 03

 4. Bygga kvalitet med kontinuerlig integration

  Lektion 04

 5. Minska tiden till marknaden med kontinuerlig distribution

  Lektion 05

 6. Leverera affärsvärde med kontinuerlig leverans

  Lektion 06

 7. Att vidta åtgärder

  Lektion 07

 8. Examen

  Examinationsinformation

  När du klarar SAFe DevOps-provet kommer du att få ett PDF-certifikat för SAFe Certified DevOps Practitioner med en digital badge för att marknadsföra din prestation online.

  Ett ettårigt medlemskap i SAFe Community Platform ingår också, vilket ger dig tillgång till SPC Community of Practice. Som en SAFe 6.1 Certified DevOps Practitioner kommer du att ha tillgång till Meetup-grupper och evenemang som kopplar ihop dig med andra SAFe-certifierade yrkesverksamma, samt en mängd lärande resurser för att stödja dig under din SAFe-resa.

Nyckelfunktioner

Kursmaterial

Deltagararbetsbok ingår!

Behörighet

Förberedelse och behörighet för att kunna avlägga examen.

Ramverk

Ettårsmedlemskap till SAFe Community Platform ingår!

Certifikat

Efter kursen kommer deltagaren att inneha ett Intyg om deltagande - och slutförande.

SDP-certifiering

Certifiering inom SAFe DevOps Practitioner (SDP), efter godkänt prov.

Information

Deltagarna måste närvara båda dagarna av kursen för att kunna kvalificera sig för tentamen.

Hero

Vem bör anmäla sig till denna kurs?

Arbetar med DevOps

Projektledare

SAFe-konsulter

Starta kursen nu

Behöver du en företagslösning eller integration av LMS?

Hittade du inte kursen eller programmet som skulle passa för ditt företag? Behöver du LMS-integration? Skriv till oss! Vi löser det!

;